Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün menüm Kahvaltı acıbiberli soğanlı menemen, 2 dilim tb ekmeği, söğüş yeşillik 5 zeytin,şekersiz siyah çay ara 1 yeşil elma,yeşil çay öğlen 5 kaşık bulgur pilavı, yoğurt ara türk kahvesi 3 ceviz akşam et ızgara,yeşil salata
6 mayıs Sahur : 1 haşlanmış yumueta,60gr peynir,2ceviz,salatalık domates,15gr tb ekmek İftar : 130gr fırın balık 4 silme yk bulgur,salata, 1dilim tb ekmek Ara : 1 elma 5 fındık Su : 2.5lt Spor : 10bin adım EmnisMehfamredsonja87
6 mayıs Sahur 1 muz , 1 h. Yumurta , 10 gr ceviz , maydonoz İftar 60 gr dana köfte , 140 gr karnabahar yemegi, yeşillik salata , 100 gr bulgur çorbası Su: 1.5 suan sahura kadar devam Spor: 10 bin adım , 45 dk kardio Annem köfte yanı patates kızartmıstı cok ta severim ama ben ne yaptım yemedim hemen aklıma yarın tartılma günü oldugu geldi tuttum kendimii EmnisMehfamSseyrulsefer
İftar 1 kase Yayla çorbası Yarım Tabak Nohut yemeği Avuç içinin yarısı kadar tavuk göğsü(tatlı olan değil) 3-4 tane kuru kayısı 1 lt su (içmeye devam ediyorum) Yarım dilim ekmeğin dışı
Sabah 1 küçücük kase aşure Öğle 1 küçük kase yulaflı süt 4 çilekle Akşam 1 porsiyon fırında ıspanak 1bardak ayran 2 litre su 10.000 adım Emnis , Mehfam , Deniz ve Kum
6 Mayıs Sahur 1 küçük muz 1 kase yoğurt 1 avuç tuzsuz fıstık 2 günkurusu İftar 2 kepçe yayla çorbası 2 kepçeden biraz fazla nohut yemeği 1 kase salata 1 kase cacık Ara 3 hurma 2 avuç kuru dut 3 adet susamlı çubuk kraker
Kahvaltı (9.30): 40 gr lor peyniri, 20 gr siyah zeytin, domates, salatalık, yeşillik, 2 form etimek, kayısı çayı
Öğle: 125 gr diyet köfte (Kendi tarifim İçinde ekmek yerine 1 form etimek var, o da yarım dilim ekmek demek oluyor, yumurta yerine de suyla ıslattım), salata
Sabah 1 yeşil çay Öğle 1 kase sebze çorbası Akşam 2 servis kaşığı bulgur pilavı, 2 kanat fırında, küçük kase yeşil salata, şekersiz çay 2 top dondurma 1 soda 1.5 litre su 10.000 adım 30 dk zumba Emnis , Mehfam , Deniz ve Kum