Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
29 Nisan Perşembe Sahur Kıymalı yumurta salatalık domates 1 dilim peynir 5 zeytin İftar 1 tabak ıspanak yemeği 1 kase yoğurt Ara 2 gün kurusu 2 lt su 11 bin adım El_EmMehfamHedef60kgolmakKendinin en iyi hali ol
29 nisan Sahur Omlet 1 dilim kepekli ekmek 3 4 adet çeri domates 1.5 litre su
Iftar Mantar çorbası Makarna salatası 4 kasik 1 adet kizarmis tavuk 1.5 litre su Evin içinde 18750 adim atmışım Dun sabahtan aksama temizlik yaptım kapi pencere bütün evi sildim aksam iftar sonrası misafir geldi o yüzden şimdi paylaştım.k.b El_EmyarimuhendisMehfam
Sahur Yarım domates, 1 haşlanmış yumurta, 1kk tulum peyniri, az maydonoz dereotu, avuç içi pide 2tk ballı kaymak İftar 1 hurma, 1.5 kepçe sebze çorbası, 2 servis kaşığı ev eriştesi 1yk kıyma sos, 1 küçük kase cacık, 1 avuç içi kadar haşhaşlı ekmek dayanamadım 1 sade türk kahvesi, şekersiz çay 1 top dondurma 1 soda 1.5 litre su 10.000 adım El_Em , Mehfam , Hedef60kgolmak
1 Mayıs Menü Sahur 3-4 çatal omlet 2 büyük bardak su
İftar Güveçte kırmızı et (8-9 çatal) Haşlanmış brokoli ve karnabahar 3 tane kuru kayısı 2 bardak su (su içmeye devam edeceğim) Slim plus ödem atıcı çay