Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
27 nisan Sahur Menemen 1 dilimnkepekli ekmek Zeytin peynir 1 litre su
Iftar Hamsi tava Yeşil salata Lahana turşusu 3 litreye yakin su içtim şimdilik tursu susatti Sabah 07.30 dan 08.30 1 saat koşu Öğleden sonra karin egzersizi 20 dk zumba iftari beklerken El_EmMehfamyarimuhendis
Bugün menüm Sahur 1 yumurta,hindistancevizi unu ve brokoliden krep, 1 dilim beyaz peynir, söğüş zeytin yeşil çay İftar hindi ızgara,yeşil salata Ara 100 gr keşkül
Merhabalar bu günkü menüm Sahurda hiç bişey yemedim sadece su ama iftarda eşimin doğum günüydü ince dilim pasta yedim lahana çorbası ıctım elma yedim Spor 15 dakika leslie El_EmmuhursuzpusulaMehfam
27 Nisan salı Sahur Tavada yumurta 1 dilim de sucuk vardı içinde 4 zeytin 1 dilim peynir domates biber salatalık İftar Fırında tavuk elma dilim patates çeyrek patates kadar Salata 2 lt su 15 bin adım El_EmMehfamHedef60kgolmakKendinin en iyi hali ol
28 nisan Sahur 1 adet krep reçeli 5 adet zeytin 1 dilim peynir 7 bardak su
Iftar Kızarmış tavuk Çoban salata 1 dilim kepekli ekmek 9000 bin adım attım bugün 40 dk koşu sabah 8.50den 9.30 kadr Ogleden sonra 30 dk yürüyüş 5 buçuk gibi
Bugün menüm kahvaltı 3 haşlanmış yumurta,baharatlar ve söğüş ara öğün züber bar,türk kahvesi ikindi tarhana çorbası,yoğurt ve salata 10.000 adım, 2 mil leslie