Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün yemek faslını bitirdim.. Sabah. 2 yumurta ve yeşillik... Greyfurt. Arada 1 dilim ekmek arası peynir.. Öğlen sonu Salata (havuç ve yeşillikli mevsim salata ) ve 200 Gr biftek... Greyfurt... 2 lt su ve spor olarak 2 km ancak yürüyus... Bundan sonra 5 te yemek Faslı bitecek... Akşam yeşilçay ve su icecem
Birkac gündür yazamadım. Yediklerime dikkat ediyorum, çekirdek bazen fazla kaçıyor, birde evdekilere kek yaparsam bende bir iki parça yiyorum Bugün kahvaltı; menemen,1.5 dilim ekmek, peynir, salata, çay Öğle: 7-8 kaşık sebzeli bulgur , 1 kase yogurtlu çorba Akşam: 2 karnıyarık, ayran Ara olarak süt içeceğim. Şimdiden yazayım sonra yazamıyorum. EEmnis
Menüm Sabah 1 haslanmis yumurta domates salatalık 7 zeytin 1 dilim.tbe Akşam 1.kase çorba + 1 tabak kabuska ( pirincsiz yağsız tuzsuz ) Sporları sonra toplu yazacağım halen zipliyorum
Sabah:5zeytin+1 haşlanmış yumurta+Domates+salatalık+2dilim tb ekmek Ara:2 dilim tb ekmek + salatalık Akşam:2 dilim tb ekmek + 1köfte (Bugün kendim evde ekmek yaptım diye sürekli ekmek yemiş olmam Ama tadı çok güzeldi cevizli üzümlü )
Menüm Sabah kıymalı yumurta domates salatalık 7 zeytin maydanoz dereotu çeyrekten.biraz fazla simit ama ic hamur kısmını oğlum yedi Akşam 1 kase çorba 1 kase cacık 1 tabak kapuska 2 gündür 1.5 lt kadar lahana maydanoz limon suyu
Spor sonra yazacağım basimin ağrısı devam ederse gece yapamam