Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
20 Nisan Salı Sahur yok İftar 2 kepçe yoğurtlu çorba 5 köfte 1 kase salata 3 hurma 3 günkurusu 3 ceviz 1 avuç kuru üzüm Ara öğün 1 portakal 1 küçük muz 1 kase yoğurt
13.30 gibi ya da daha sonra emin değilim 1 kupa süt, 1 YK kaymak, 1tk bal
İftar
1 yk pilav, et tandır düdüklüde, 2 kepçe kuru, salata, çayın yanına da 1 top un helvasıkalori olarak dengeledi ama olmasa daha iyiydi tabi.umarim şaşırtır vücudumu
Sabah 13.00 1 yumurta Yarım yağlı 2 dilim peynir Salatalık ve domates 2 çilek 2 dilim karabuğday lı ekmek 5 zeytin Ara 2 kayısı 10 fındık Akşam 19.00 Çeyrek muz Çeyrek elma 2 çk tahin 1 dilim ekmek El_EmMehfamCCagrihilal1
21 nisan Sahur : 1 yumurtalı domatesli omlet, 60gr peynir, 5 badem,salatalık donates ve 1 dilim tb ekmek İftar : yarım kepçe çorba, 3yk patlıcan yemeği ve 3yk bulgur pilavı, 3ızgara köfte,ayran salata 1 dilim karabuğday ekmeği Su : 2 lt devam Spor : 20dk cardio = 100p 10bin adım = 100p (1 ve 6 nolu spor yapıldı) El_EmMehfamHedef60kgolmakhzlsel
21 Nisan Sahur 1 haşlanmış yumurtadan salata İftar 1 kepçe çorba, Meksika fasulyeli salata, 2 içli köfte, yumurtalı ıspanak İftar sahur arası 1 kahve ve yeşil cay içeceğim Su: 1 lt sahura kadar biraz daha icerim Spor: 20.000 adım El_EmMehfamHedef60kgolmak@olvidos
Bugün menüm Sahur 2 yumurta sucuklu ve tereyağında , 1 dilim pide ,söğüş zeytin yeşillik 3 ceviz 1 dilim beyaz peynir İftar brokoli çorbası,et sote ,salata Ara 1 fırt san sebastian çizkek 2 lt su 10.000 adım, 4 mil leslie (2 mili 1 kg 2 mili 500 gr su şişeleriyle) El_EmMehfammuhursuzpusula çizkek kardeşliği Deniz ve Kum
Bu gün oruç tutamadım ama pekde yemek yediğim denilmez bı dilim salam iki dilim kaşar peynir yedim öğlen akşam tavuk suyu çorbası bide tavuk kızartma ve patates kızartma yendi Sabah 30 dakika Leslie yapildi El_EmMehfammuhursuzpusula