Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün yazamadım. Dünkü menüm: kahvaltı (9.30): 2 dilim ekmek, menemen, bir parça peynir, 1 ceviz 3 zeytin salata çay Ara; 1 bardak sütlü kahve 1 hurma Öğle: 7-8 kaşık domatesli bulgur pilavı, haşlanmış lahana, marul, 1 avuç çekirdek (Cekirdegin kalorisi çok mu evde otururken ev halkı yiyince bende eşlik ediyorum) Akşam da oğlumun koftesinden iki tane, patatesinden de bir küçük patates boyutunda ama kızarmış patates yedim. 5000 adım en az 2 litre su EEmnis
Iyi aksamlar Kahvalti 3 dilim ekmek 7 zeytin 3 közlenmiş yeşil biber Aralar 1 muz 1 avuç kuru üzüm 1 avuç yer fıstığı Aksam 2 kase çorba Salata Yoğurt 3 lt su
Selam canlar bugün iyi bir menüm yok maalesef Sabah 3 YK menemen 6 zeytin biraz peynir 1 dilim ekmek Öğlen bir kase tahıllı gevrek ve süt Akşam 1 spagetti kepcesiyle makarna ve 3 top köfte Çay ile 1 kase mısır + 4 tatlı kaşığı puding Regli oldum coştum Spor 1 saat bisiklet kardelelen321 yaZma ama kuzum kaçamaklara gitsin