Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kahvalti 3 yumurta peynir biber baharat biraz yag 1.5 bardak kadar undan tuzlu kek gibi bisey yaptim. 3 ince dilim bundan 5 zeytin Salatalik Domates 1 incir reçeli
2 nisan 11.00 1 haşlanmış yumurta, bir dilim süzme peynir, 3 zeytin salatalık ve marul 14 30 25gr badem 18.00 3 parça tavuk(kendi yağında pişmiş) ve salata Su : 3lt Spor bugün yok yapamadım El_EmMehfam
Bugün menüm Kahvaltı hindi fümeli marul domates 1 kaşık hardallı süzme peynirli tb sandviç ,kahve Öğlen hindi sote , salata ayran Ara züber bar türk kahvesi Akşam çok az kızartma -karışık sebze- 4 kaşık bulgur pilavı ayran 2 lt su 6000 adım , 1 mil leslie El_EmMehfamDeryaOnDiet
Sabah 08.00 3-4 badem Kahvaltı 13.30 1 yagsız tavada yumurta 1 dilim pastırma 1 dilim tb ekmeği Domates ve salatalık 2 parmak peynir 3 zeytin Ara Türk kahvesi 5 fındık 5 badem Akşam 18.30 1 kase domates çorbası (bitti şükür) 2-3 yk kıymalı mantar 1 köfte Biraz mor lahana salatası limonlu Ara 1 bardak çay 1 hurma 1 kayısı Spor yok 8000 adım belki yatmadan tamamlarım 10.000 e El_EmmuhursuzpusulaMehfam
2 nisan cuma Sabah 1kase sebze çorbası, 1kk ezine peynir, şekersiz çay Ara 1 fincan sade türk kahvesi 1kare bitterle Öğle 1 porsiyon kereviz yemeği, 1 ızgara köfte, 1 kepçe şeftali komposto Akşam 2yk bulgur pilavı, fırında 1tavuk baget, 1 küçük dilim fırın makarna, 1 bardak kefir, 1 ince dilim şam tatlısı 1 soda 2 litre su KumsalveDeniz
Sonrası misafirlik, pazartesiye kadar burdayım.sonraki menüm khidrat.porsiyonu küçük tuttum,Apa yalan oldu pazartesi tekrar başlayacağım,zira kısa sürede bile midem rahatlamisti.bugun midem kötü oldu soda içmek durumunda kaldım.
7200 adimim vardi.eve dönene kadar spor yapabilir miyim bilmiyorum
02 nisan Sabah Tavada yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek Öğle 1 kase yayla çorbası Ara Sade kahve 2 ceviz Akşam 1 tabak kereviz yemeği 1 kase yoğurt 10 bin adım 2 lt su El_EmMehfamHedef60kgolmak
3 nisan 11.15 1 haşlanmıl yumurta, bir dilim peynir, 3 zeytin, salatalık, marul 15 00 1 kupa sütlü nescafe ve 25 gr çiğ karışık kuru yemiş 17.30 Ton balıklı salata ve 2 yk z.yağlı taze fasülye Su : 3lt Spor : 22dk cardio ve 25 dk yürüyüş El_EmMehfamHedef60kgolmak@olvidos
Ctesi Sabah 10.30 1 yumurtadan Lor peynirli omlet 3 -4 çilek 1 çk bal 8 badem Ara 15.00 10-15 tane yulaf kepeği gevreği Kahve 2 kare sütlü çikolata Akşam 19.00 1 kase tavuk çorbası 1 minicik biber olması ama gerçekten minicik Yarım dilim kızarmış çavdar ekmeği 2yk yoğurt Spor daha sonra yapıcam 2 litre su El_EmmuhursuzpusulaMehfam