Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün menüm Sabah türk kahvesi , 2 hurma Öğlen hindi göğüs konserve, yeşil elmalı semizotlu baharatlı yoğurt İkindi tarçınlı light süt 3 lt su 12.000 adım, 2 mil leslie, 20 dk bölgesel egzersiz El_EmMehfamDeryaOnDiet
Sabah 09.30 1 yumurta suda pişmiş Yarım kapya biber 1 parmak peynir Yarım simit Salatalık ve 2 çeri domates 1 kupa kahve Ara 1 avuç dolu degil leblebi 1 incir Yeşil çay Akşam 18.30 Izgara hindi Marul Yayla çorbası 1 kase 1 soda Minicik kornişon turşu Ara Çay 2 çilek 1 hurma( daha yemedim) 1 kuru kayısı (sarı olanlardan) Akşam inşAllah sporumu yapacağımmm El_Emblonde ambitionMehfam
29 mart Sabah: Filtre kahve Kahvaltı Sebzeli omlet, salatalık,2 ceviz, çay Akşam yemeği Ton balıklı salata 1 kupa yeşil cay Su:1.5 lt Spor: 35 dk pilates, 8 dk tabata, 8.000 adım El_Em@whiteteaMehfam
29 mart Sabah Yulaflı lorlu omlet 5 zeytin Öğle 6 kaşık fırın patlıcan 1 kase yoğurt Ara Yeşilçay iğde Akşam 1 tabak nohut yemeği 1 bardak ayran 2 lt su 10 bin adım El_EmMehfamMathilda03Hedef60kgolmak