Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabah 09.30 Lor peynirli omlet Yarım muz 3-4 çilek 1 dilim karabugday ekmeği 1 ince dilim peynir 1 tatlı kaşığı(silme ) bal Öğle 14.30 Mantar sote 4-5 yk 2 yk bulgur pilavı 1 bardak ayran Ara 18.00 1 küçük muz 1 çilek Yarım avuç leblebi 2 kayısı Akşam 20.00 3 yk mantar sote 2 yk bulgur pilavı 1 bardak ayran Ara 21.00 1 hurma ve çay El_EmMehfam
3 gibi Patates ezmesi sarımsaklı yoğurtlu (1 kase kadar,kalıba koymuştum), 1 YK kadar börek( gel vatandaş gel börekte yeni ölçü), 1 çiçek kurabiye(yedim mi emin olamadım ama), 2 dilim gelin pastası
Akşam da nasıl olsa bozdun bı dilim daha ye dedim,saate baktım 8i geçmiş, sabaha sakladım yakarım en azından yesilcayimi içtim onun yerine.baska öğün de yapmadım.
20 dk tabata (8+9 dk lik engin tabatalarini 3 dk koşu yaparak 20ye tamamladım DeryaOnDietHedef60kgolmak ) 10000 adım bunların dışında
Bguün menüm uyanınca limonlu naneli yeşil çay ve çilek kahvaltı 2 dilim tb ekmek,3 dilim beyaz peynir söğüş öğlen zeytinyağlı kereviz yemeği ,yoğurt akşam ton balıklı salata 3 lt su 1 mil leslie, 6000 adım MehfamEl_Em
Sabah 2 ceviz 1 bardak ayran 200 ml Öğle 1.5 kepçe sebze çorbası 2yk fırın karnıbahar 3yk yoğurt 1fincan şekersiz çay Ara 1kupa karışık bitki çayı Akşam 1dilim pasta 1büyük fincan sade türk kahvesi, 1fincan şekersiz çay, 1fincan 2sibirarda nescafe, 6adet çiğdem Misafir beni mahvediyor 3.5 litre su Tempolu yürüyüş 40dk
Bugün menüm Kahvaltı 1 simit , söğüş,zeytin karışık peynir tabağı 1 kaşık reçel Öğlen ızgara somon salata maden suyu Ara türk kahvesi, züber bar Akşam mercimek çorbası ayran 2 lt su 2 mil leslie , 10.000 adım DeryaOnDietEl_EmMehfam
Sabah 1 zeytinyağında yumurta ,1kk tulum,1incirli ceviz 2fincan şekersiz çay Öğle 2 ince belli bardak Şekersiz çay ,1 çatal kek Akşam 5 küçük fırın köfte 1parmak patates, 3yk yoğurtlu köz patlıcan, 4yk yoğurtlu köz kırmızı biber,yarim kase irmikli dondurma Şekersiz çay 1 soda 1 litre su Spor yapamadim hep dışarıdaydık telafi edicem orticim nasil etiketleme yapacağimi bilmiyorumm