Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çarşamba 10.30 1 yumurta ve lor peynirli omlet Üzerine incecik dilim peynir erimesi için 1 dilim karabugday ekmeği Salatalık 5 yeşil zeytin Ara 3 kuru kayısı 4-5 antep fıstığı 5 çig badem Akşam 19.00 1 kase şehriye çorbası 3 ızgara köfte 1dilim ekmek Marul ,salatalık ,domates Ara 20.30 Çay ve etiform çikolatalı 1 tane Sporları uyumadan önce yapıyorum o zaman yazıcam El_EmMehfam
Kahvaltı 2 h yumurta, roka, 9 yeşil zeytin,1 dilim tb ekmegi, 1kk Ezine
Ara Filitre kahve Akşam yoğurtlu brokoli salatası,içine iki ceviz ekledim
Akşam yaptım bugün sporu,sabah yapınca faydasını göremiyorum galiba 1050 zıp, 10000 adım, 24 dk tabata (8*3 enginciimm) @deryaondiyet (Allah razı olsun, sen olmasan bugunkini falan eş geçerdim ama tabata başlayınca bölgesel ve zıp falan derken bı saat spor yaptım) 100 göbek hareketi( çapraz diz ile dirsek değdirme) + 5 dk telefona indirdiğim programdan bölgesel 2 lt su, 2 yesilcay El_EmMehfamHedef60kgolmakmuhursuzpusulaMathildablueblonde ambitionyarimuhendis
24 mart çarşamba Sabah Yulaflı omlet Bol yeşillik 5 zeytin 1 yk lor Ara yeşilçay 2 hurma Öğle 1 tabak bakla yemeği Ara Sütlü kahve Akşam 4 ızgara köfte salata 1 bardak ayran
Bugün menüm Kahvaltı 2 dilim çavdar ekmeği kızartıp üstüne toplam 1er çay kaşığı tahin ve fıstık ezmesi, 1 elma , karamel aromalı filtre kahve Ara limonlu yeşil çay Öğlen tavuk şiş,ayran salata 2 kaşık bulgur pilavı Ara züber bar,türk kahvesi Akşam bulgurlu tavuklu yayla çorbası,salata Ara limonlu yeşil çay 3 lt su,