Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
24 subat carsamba Sabah 7.30 2 haslanmis yumurta, sade cay Ogle 13.00 1 tabak sebzeli kofte yemegi Ara 16.00 1 elma Aksam 18.30 1 kase havuc tarator, 1 kase sehriye corbasi Su 1.5 lt kadar Spor yok Kendinin en iyi hali ol El_Em Mehfam
Çarşamba menüsü Tek öğün yaptım kızlar sadece sabah çocuklar kahvaltı yaparken kızımın verdiği hamur kizartmasini yedim (ama çok güzel bı ye deyince kızım)yanına da peynir ekledim,kahvaltim bu oldu sadece.oncesinde maydonoz kurunu de yaptım.gun içinde 2 lt su
İyi geceler kızlar Bugün okulda işlerim vardı Sabah kahvaltı edemedim kahvaltım 15.30 1 yumurta, 3-4 mantar ve 1 çk tereyağ ile yapılmış omlet 6-7 yeşil zeytin 2 parmak peynir Domates ve salatalık Ara 17.30 2 tam ceviz 1 küçük muz Kahve Akşam 1 bardak ayran 1 ciger şiş ( dünden kalan)
İftar 1 tabak patlıcan musakka ( 2 servis kaşığı) (patlıcanları kızartmadım fırında yumşattm) Bolll salata Yarım bardak ayran
Su henüz çok az ama limonlu Maydonozlu tarcınlı su yaptm 2 lt onu içeceğim inşaAllah Spor 2 mil leslie yapacağım inşaAllah çocuklar uyuyunca El_EmHedef60kgolmakMehfam
25 şubat perşembe 11.30 1tabe haşlanmış yumurta,salatalık,domates, süzme peynir 14.00 1tane armut 4 badem 16.30 Ton balıklı salata Su : 3lt Spor yok El_EmMehfamhawar
25 şubat perşembe Sabah 12.00 1 haşlanmış yumurta 6-7 yeşil zeytin 2 parmak peynir Domates ve salatalık 1 dilim tam buğday ekmeği 10 adet siirt fıstığı Ara 17.00 1 kupa kahve 1 küçük boy elma 1 ceviz Akşam 20.00 Yumurtalı ıspanak 1 porsiyon yedim yagı yok gibiydi Üzerine 1 gün kurusu 3 siirt fıstığı
Bugün su biraz az 1,5 litre Adımlarda az dersim yeni bitti Biraz dinleneyim şimdi yeşil çay içiyorum Sonra güzel bi spor yapıcam inşallah . El_EmMehfamArc-en-ciel
Bugün menüm Sabah 2 dilim kepekli ekmek üstü fıstık ezmesi,hurma,tarçın,sade türk kahvesi Öğlen tavuk sote,5 kaşık pilav, salata cacık Ara züber bar, yeşil çay Akşam havuçlu sarımsaklı yoğurt
25 subat menu Sabah 7.30 1 haslanmis yumurta, 2 ceviz, 1 fincan sade cay Ogle 13.00 1 buyuk kase ton balikli salata Ara 16.00 1 kivi, 2 ceviz Aksam 19 civari 1 tabak yogurtlu karnabahar, firinda kofte yemeginin koftesinden 4 tane Su 1.5 lt kadar Spor 8389 adim= 83 puan Kendinin en iyi hali ol El_Em