Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
19 şubat cuma Sabah 09.30 1 ince dilim kepekli ekmek üzerine 1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi 2 badem 1 bardak kahve 14.30 1 haşlanmış yumurta 1 dilim karabugday ekmeği Domates ve salatalık Roka 5 yeşil zeytin Akşam Balık ızgara Salata ve Turşu
Spor yok akşam uyumadan önce yapıcam 20 dakika yürüyüş Su az içmeye çalışıyorum
Cuma menüsü Burda olmayan zencefilli limonlu çay içtim iki fincan, 1,5 lt su 500 zip, 15 dk tabata engin kirbactan,7500 adım (tabatave zıp dışındaki adimim) MehfamEl_Em @belmayne(son kez etiketlemek istedim) DeryaOnDiet
Bugün menüm Sabah 1 kandil simidi,1 yumurta,2 dilim beyaz peynir, 1 kaşık reçel ,1 çay tabağı içinde kızarmış patates ,domates salatalık maydanoz Öğlen et sote, 5 kaşık bulgur pilavı ,salata,cacık Ara züber bar,kahve Akşam mercimek çorbası , ıspanak yemeği,cacık 3 lt su ,7100 adım MehfamBegonya2El_Em
19 şubat cuma 12.00 Tb ekmekle tost,salatalık,domates,peynir,birkaç tane patates kızartması 19.00 4tane fırın köfte 1 dilim tb ekmek havuç ve ayran 20.00 Elma ve biraz leblebi Benim düzen bugün biraz şaştı Su : 2.5lt Spor : 10000 adım = 100p El_EmMehfamhawar
Bugün bu moral bozukluğu ile bir kaçamak yapıp bisküviye verdim kendimi. Ama yürüdüm de. Tamamen hareketsiz değildim en azından. Bugün 3427 adım atmışım.
20 Şubat cumartesi Sabah nescafe şekersiz Öğlene doğru kahvaltı 6-7 adet eti burçak kraker 4 adet yeşil zeytin biraz labne biraz tahin pekmez Nescafe sekersiz Bir avuç kadar kuruüzüm badem karışımı az ama tam 1 avuç degil 18:00 karnabahar haslama Eşim gelince kahve ve soda içerim gün sonrasinda 1.5 litre su