Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün menüm uyanınca ılık limonlu sirkeli su saat 10-13-16-19 da baharatlı,kiraz saplı yeşil çay ve toplam 400 ml light süt ara öğünler toplam : 2 haşlanmış yumurta, 1 avuç leblebi , 1 elma 4 lt su , 10.000 adım, 4 mil leslie NikinikMehfamyarimuhendis
Kahvaltı 2 yk lor ile tek yumurtadan omlet, 2tk bal, 2 dlm tb ekmegi
Ara yok
17de dünden kalan yemekler 2 yk pilav, 2 yk patates tavuk, 1 YK kuru fasulye, 1 kepse tavuk çorbası 19 gibi incir (2 tane) ve çiğ badem(sayısını bilmiyorumayiklarkwn kiriklardan attım ağzıma.bi çatal pasta
1,5 lt su, 1 yeşilçay (spor sonrasi)
Spor 11000 adım(1 numara) 110+100 puan 1055 zıp(5 numara) 211+150(ikinciye 100+50 veriyorduk değil mi El_Em ?) 30 dk lesli bosted walk(2 numara ) (90+150) TOPLAM= 801 PUAN
Kusura bakmayın kızlar birkaç gündür aktif olamadım Menülerim düzenli değildi sağlıklı olsa bile. Bugün sabah Gronola
Akşam Mercimek çorbası Tavuk sote Bir dilim fırında makarna
Daha aktif olmaya çalışacağım kusura bakmayın, düzenli olmayınca kendime verdiğim sözü tutamayınca buraya da yazmamam gerekiyormuş gibi hissediyorum ama aşıcam El_Em
Bugün menüm Kahvaltı sade nescafe gold, 1.5 dilim kadar ekşi maya çavdar ekmeği üstüne tahin ve 1 yerli muz,tarçın Öğlen domates soslu 2 küçük yumurtalı maydanozlu zeytinyağlı omlet , salatalık,1 wasa,baharatlı yeşil zeytin ve sürülen taze peynir Ara siyah çay Türk kahvesi + çok az karışım: leblebi badem fındık fıstık Akşam haşlama hindi göğüs,yoğurt kimyon zerdeçal karabiber acı biber Ara kiraz saplı zencefilli naneli limonlu yeşil çay yapıcam