Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Su 1.5 lt daha icerim Spor 20 dk voleybol 20 p. diyim 30 dk masa tenisi 45 p. 20 dk dance workout 60 p. 20 dk cardio workout yerde ayakta 100 p. 225 p topl. hawarEl_EmMehfam
Kahvaltı 11 gibi 1,5 dlm tam buğday, 3 yk kavurma(oğlum yumurtasız sevdiğinden yumurtasizdi) 2 çatal helva
3 gibi 4 YK kısır, bir turşu, bir ısırık kurabiye, yarım dilim kek (kaçırmadım ama emek verdiği için tadına bakmış oldum.Gelince de hemen zıpladim ki yakayım)
7 gibi Dunki tarhana çorbası dan bir kase
2000 zıp, 6800 adım, her bir bacak icin 40 bölgesel( plank ve mekik de yaptım ama saymadım) 468 +? Puan
17.30: 2 dolu kase çorba (içerik: beyaz lahana, soğan, az mercimek, az bulgur, kaya tuzu, kuru nane, zencefil, isot, kimyon, piştikten sonra üzerine az zeytin yağı)
Su: 3 lt Gece yeşil çay Spor: 2 yapıldı Toplamda 1 saat leslie boosted 90 puan
Bugün menüm: uyanınca ılık limonlu sirkeli su, kahvaltı lor peynirli salçalı kepek ekmeğine tost, 13 fındık,türk kahvesi ara light süt ile latte, züber fındıklı lokma 4 tane limonlu yeşil çay akşam hindi konserve ve haşlanmış ıspanak ara form çay 4 lt su , 6200 adım NamariaMehfam