Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar 9 Ocak cumartesi menüm böyle Dün 7000 adimim vardı spor yaparım diye yazmadım diye hatırlıyorum 2 lt su ve bitki çayı,yeşil çay var bunların yanında MehfambalpamukEmnis
9 ocak Saat 11:30 - Cevizli su Saat 12:30 - 7 medine hurması , 4yk ev yoğurdu Saat 4:30 - 7 medine hurması , 4yk ev yoğurdu Su 3.5 litre Yeşil çay 3 bardak Spor 30.000 adım. muhursuzpusula
13.30: 4 dilim pizza(tabanı tam buğday unundan mayasız, yağsız ve lavaş kalınlığında, üzerinde sadece domates sosu, beyaz peynir ve yeşil biber vardı. Yani miktar ve içerik olarak diyete uygundu )
Merhaba güzellikler ilk gün menümü yazayım Sabah 12.00 2 adet haşlanmış yumurta 1 kk peynir Domates Salatalık Roka 15.00 1 adet mandalina 1 fincan sade Türk kahvesi Akşam 18.00 2 adet köfte 1 kase ton balıklı marul salatası Temizlik günü ondan yürüyüş ve spor yok Su 1 litre
10 ocak pazar 11.15 2yk tb unundan yapılmış 2 orta krep, süzme ve varil peyniri, salatalık, fırında bal kabağı(120gr) 15.30 5tane fındık ve 1tane elma 17.10 Fırında kabak mücver(içindekiler 1 yumurta 1 kabak yarım havuç 2yk tb unu çok azıcık yağ ve süt) Su: 3lt Spor: 34dk kardiyo=170p NamariaEmnisMehfam