Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugünkü menü 10 00 1 dilim ekmek 3 kaşık kadar sucuklu yumurta 6 çatal patates Az peynir küçük kaşık kaymak Ara 1 fincan kahve yanında çikolata 17 30 7 adet içli köfte 1 kase çorba turşu 1 bardak ayran Su az içtim Evde değilim 2 gündür kızlar kötü geçiyor yarın eve gitmeye çalışacam yaak var ama eşim gelebilirse eve gideyim çok düzensiz oldum burda
Bugün menüm Sabah 1 dilim kepekli ekmek, yumurta süzme peynir 2 ceviz yeşillik söğüş Ara hurmalı tarçınlı yoğurt Akşam 6 ızgara köfte ve salata 3 lt su 5015 adım yürüyüş Pain Killer@_Reyyan
12.30: 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim siyez ekmeği(60gr), biraz beyaz biraz süzme peynir, 4 sele zeytini, bir kaç çatal domates sosu, turp, 1 tatlı kaşığı nar
Ara: 5 dilim mandalina, 1 küçük dilim elma, 1 küçük dilim muz
18.00: 6 adet köfte(yağsız tavada), bol salata(içinde biraz nar da vardı)
Su: 2 lt(devam) Spor: 30 dk leslie boosted, 15 dk chloe hiit for fat burn Not: yeşil çay içeceğim
Merhabalar 13.00 da 1 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta kk peynir 2 zeytin Domates 15.00 Tarçinli Türk kahvesi 3 yaş hurma 18.30 da Yarım tabak patlıcan yemeği 1 dilim ekmek Salatalık turşusu
11.45 1 haşlanmış yumurta, süzme peynir, salatalık ve tam buğday ekmeği(16gr) üzerine biraz labne 15.45 1 kare bitter, 1 elma ve 20 gr leblebi 18.30 Hamsi buğulama ve yarım yufka 21.00 Şekersiz türk kahvesi ve maden suyu Su: 3lt Spor: 1 saat leslie, 10 dk chloe,240 tane de kalça bacak egzersizi
Sabah 10:00 1 haşlanmış yumurta 2dilim uno denge Peynir zeytin domates 3 banım bal
ara 1 avuç fıstık ve kuru üzüm karışımı 1 taze hurma Yarım elma mandalina 2 tane ( bunları ara ara yedim)
akşam16:00 1 kase mercimek çorbası 2 biber(küçük) 1 patlıcan dolması 4 tane sarma ( kıymalı bulgur ve pirinçli)
ara 20:30 1 küçük kase patlamış mısır 1 avuç beyaz leblebi
2,5 lt su bolca şekersiz çay 3 mile leslie 19 dk lık yeni başlayanlar için yağ yakma egzersizleri (Patlamış Mısır’ı yiyince kalkıp yapayım dedim ) Toplam 12588 adım
Bugün menüm Sabah yoğurtlu muzlu yulaflı smoothie Öğlen et sote ve salata Ara türk kahvesi ve züber bar Akşam zeytinyağlı pırasa yemeği ve yoğurt 3 lt su,5150 adım Pain Killer@_Reyyan
( dün yoğunluktan yazamadım, birden bir sürü iş çıktı uğrayamadım buraya ama öğünler diyete uygundu.Sonra ne olduysa akşam oldu önüme gelen tüm aburcuburlardan yedim. O yüzden bugün akşamı birkaç parça meyveyle geçiştirdim, aslında spor yapmam gerekirdi ama o da olmadı çünkü hafif sakatlık var)
Sabah 1 haslanmis yumurta 3 zeytin biraz peynir ve roka ve tere 2 dilim ekmek Ara yeşilçay Öğle Havuç salatası ve z.y bürüksel lahanası 150 gr yogurt 1 dilim ekmek Aksam Fırında tavuk, aci biber turşusu ve Yogurt 2lt su