Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günaydın dünkü menüm Sabah limonlu su Kahvaltı 1 elma ve bol yeşillik Ara maden suyu Öğle 1 kase kuskus salatası 1 kurabiye Akşam 1 tabak ekşili köfte salata Sonrasını 1 Türk kahvesi
İyi akşamlar Sabah 9 da 1, 5 dilim kepek ekmeği az melemen Saat 2 de Türk kahvesi Akşam 6 da 4 kaşık yayla çorbası 4 kaşık yogurt fırında karnıbahar 2lt su
Sabah 09.00 Kabak çorba Ara türk kahvesi 13.00 Kabak çorbası Ara yeşil çay Ara elma yogurt tarçin 17.30 Kabak çorbası 2 litre su 10.000 adım El_EmMehfam
Bugün menüm: Sabah filtre kahve, 2 züber fıstıklı top Öğlen 1 dilim çavdar ekmek,1 yumurta,1 dilim beyaz peynir,zeytin maydanoz Ara 1 elma, yeşil çay Akşam ton balıklı yeşil salata Ara yeşil çay+ 100 ml kadar light süt, çay kaşığı ucuyla tarçın zencefil ve zerdeçal 3 lt su 6800 adım belmayneMehfam
Kizlar eve gec ve ac geldim maalesef. Kahvalti 8 de bir yumurta, bir parca lavas, kahve Öglen 12 de balikli sandvic Ara cay Aksam 6 da 4 parca kemikli et, avucici kadar lavas, bir catal helva, cay
Sabah 11 bir dilim kepek ekmek biraz sucuk kk. Peynir 1 zeytin 1fincan yeşil çay Öğlen 1 de bir küçük muz Saat 4 de Türk kahvesi Akşam 6da Kavurma ve biraz pirinç pilavı 1 dilim yaş pasta