Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sabah karamelli filtre kahve,3 kuru kayısı öğlen 1 haşlanmış yumurta,1 dilim beyaz peynir,1 dilim tam buğday ekmeği,6 zeytin,yeşillik,domates,1 dilim hindi füme ara türk kahvesi,1/4 ayva akşam kıymalı karnabahar yemeği, ayran ve salata 3 lt su, 1 form çay 5300 adım,15 dk leslie belmayneMehfam
Benim bugün karışık biraz hastaneye gittim sonra misafirim vardı falan kötü geçti yani Sabah limonlu su Kahvaltı 1 elma 2 küçük salatalık Ara maden suyu Yine ara kahve küçük kare çikolata Öğleden sonra lahana yemeği yedim 1 dilim tuvuk göğsu Akşam haşlama vardı 2 köfte kadar et salata Yarın toparlarım inşallah suyumu iyi içtim herkese iyi geceler
Merhaba bugünki menüm sabah 10nda 3 kaşık müsliyi 4 kaşık yoğurtla yedim 2 gibi 1 tane muz 4 gibi 2 tane ceviz akşam 6 da 1 kase yayla çorbası 1 küçük dilim kepek ekmeği 4 kaşık mantar ve 2lt su bügünlük böyle
Bugün menüm sabah 1 dilim çavdar ekmeği,2 yumurtalı menemen, yeşillik domates zeytin siyah çay Ara türk kahvesi, 1 züber protein bar Akşam tavuk haşlama, salata,cacık 3 lt su spor kaptanda :) belmayneMehfam
ilave olarak sabah 2 catal suzme peynir var (oglum yemedi son kalmisti atmayayim diye agzima attim) bir de unutmadan yarim bardak taze sikma portakal suyu