Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam9:30
kahve
1.5 fistik ezmeli wasa
13.10
1 elma
16.30
Salata
Yogurt
17:00
Kahve
1hurma
su 2 litre
Spor : öldürmeyip süründüren chloe (20dk) + 60 dk eliptik (bunu yazıyorumki yapmaktan vaz gecmeyeyim diye, çocukları yedirir yedirmez tepesindeyim)
Namaria
BENDE memlekete gidince tutamıyom kendimi ama memlekete gidince anne yemekleri de yenir değil miÇok düşündüm pazartesi menumü yazsam mı yazmasam mı diye ,başkalarina kötü örnek olmasin diye yazmamaya karar verdim. Ama bugünden itibaren toparliyorum. Memlekete gidince ayarlarım bozuldu. Hemen bir liste buldum. Ona başliyorum. Cuma hedefe ulaşacağim.
Öbür haftayada evdeyim hedefi yüksek tutmayı planliyorum.
Dün sadece 3000 adım.
El_Em Mehfam
Aynen canım. Annem sabahları yürüyüse gidince yazik kendine yat dinlen erkende kalkiyorsun diyordu. Cok şükür kilo almadan geldim. Ama orda karbonhidrat,tatlı yedigim icin birden kesmekte zorlandım. Insan yemeyince aramiyor o yiyecekleri yemeye başlayincada tekrar yemek istiyor. Ama dün toparladim. Cok şükür yola devamBENDE memlekete gidince tutamıyom kendimi ama memlekete gidince anne yemekleri de yenir değil mi
Evet olay yemekte yemeye başlayınca alışkanlık yapıyor :) bende kilo almadım ama rgl olacam daha olamadım şiştim iyice doğal olarak tartıda da + geliyor ne yapcem acepAynen canım. Annem sabahları yürüyüse gidince yazik kendine yat dinlen erkende kalkiyorsun diyordu. Cok şükür kilo almadan geldim. Ama orda karbonhidrat,tatlı yedigim icin birden kesmekte zorlandım. Insan yemeyince aramiyor o yiyecekleri yemeye başlayincada tekrar yemek istiyor. Ama dün toparladim. Cok şükür yola devam