Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Menüm 13.00: 4 küp beyaz peynir, 4 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, beyaz lahana, 2 dilim ayva, iki tatlı kaşığı nar. Ara: zencefilli limonlu yeşil çay, 2 tatlı kaşığı nar, yarım avuç sarı leblebi 18.30: 1 buçuk kepçe kıymalı tarhana, 1 kase ev yoğurdu, beyaz lahana salatası, 2 dilim mandalina. Su: 3 e tamamlarım Spor kaptanda
Slm herkese Kahvalti 7:30 da kasar peyniri, zeytin, bir dilim ekmek, az kuruyemis, kahve Ara bir fincan sicak cikolata Öglen 3 buyuk bir kase tavuklu yesil salata Aksam cay
Su. 2.5 lt Spor 5 dk bisiklet 15 puan 15 dk eliptik 45 puan 9 dk aletli direnc egzersizi 36 puan burasi toplam 96 puan ayrica yuruyus ve leslie kaptanda El_EmPain Killer
Kahvaltı bir buçuk yumurta, 5 zeytin, 3 ceviz, biraz peynir Ara sütlü kahve, 3 ceviz 2 kayısı Akşam 1 kase kırmızı mercimek çorbası, hamsi, salata Ara çay bir parça bitter çikolata
Bugün menüm: 16/8 if Sabah balkabaklı elmalı smoothie Ara türk kahvesi,2 ceviz Yeşil çay 2 fincan Öğlen palamut buğulama,köz patlıcan ve kırmızı biber salatası Ara sade granül kahve,hurmalı bar Yeşil çay 2 fincan Akşam beyaz peynirli salçalı ,kepek ekmeğine tost, domates salatalık maydanoz ,badem ezmesi ve limonlu yeşil çay ~ 1200 kalori, 4 lt su (dün de 3 lt) Spor 7200 adım yürüyüş , 200 kalorilik youtube videosu Fitness Blender
Çok düşündüm pazartesi menumü yazsam mı yazmasam mı diye ,başkalarina kötü örnek olmasin diye yazmamaya karar verdim. Ama bugünden itibaren toparliyorum. Memlekete gidince ayarlarım bozuldu. Hemen bir liste buldum. Ona başliyorum. Cuma hedefe ulaşacağim. Öbür haftayada evdeyim hedefi yüksek tutmayı planliyorum. Dün sadece 3000 adım. El_EmMehfam
Sabah lor peynirli,domatesli,semiz otlu salata Ara turk kahvesi.1 avuç beyaz nohut Öğle13.30 Yarım kase çorba, sulu köfte Ara elma,8 fındik Ara bitki çayı Akşam19.00 Zeytin yağlı enginer,yogurt,salata 2 litre su El_EmMehfam
1.00 x 1 Adet Elma60 kcal 1.00 x 100gr Kapya Bi̇ber40 kcal 1.00 x 1 Adet Salatalık11 kcal 1.00 x 100gr Ev Yapımı Lor100 kcal 5.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n35 kcal 1.00 x 1 Adet Domates14 kcal 1.50 x 1 Porsi̇yon Karışık Salata185 kcal 1.75 x 1 Porsi̇yon (200gr) Nohut Yemeği̇ (Etsi̇z)438 kcal
Toplam 883 kcal Su 2 litreden fazla,spor kısa süreli yürüyüş.
bugun biraz dengesiz gitti. oglen dolapta iki gun onceden cok az yemek kalmis gordum atmayayim.diyr onu yedim. sebzeli mantarlo tavuk fajita
aksam da yine eksili kofte yedim.
muhtrmelen onumuzdeki bir ksc gun yine eksili kofte yicem. esimin eve gelecegibi dusunerek yaptim ama esim yine yan cizdi 2 gunluk iki kisilik yemek bana kaldi 2 gun yerim simdi daha