Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
18.00 6 kofte (120 gr civari) Sogus 1 dilim tam buğday ekmeği
21.00 1 kutu activia 1 soda
Su 2.5 lt Spor 12 dk kosu bandi yuruyus, 20 dk eliptik, 30 dk aletli kondüsyon (squat, lunge, kurek, ip atlama vs combo ) aletli kondusyon kac puan bilmiyorum tabloda yok ama 3 ten hesapliyorum haktir bence total 162 puan El_EmMehfam
Bugün menüm : KAhvaltı elmalı fıstık ezmeli yulaf lapası Ara türk kahvesi Öğlen ton balığı ve köz patlıcan salatası Ara türk kahvesi,armut ve ceviz Akşam yumurta,üçgen peynir,2 dilim salam,yeşil zeytin domates salatalık 3 lt su 60 dk leslie yaptım yürüyüş
Kahvaltı yumurta, 1 dilim ekmek üzeri 1 tatlı kaşığı fındık ezmesi, 4 zeytin Öğle: türlü 6-7 kaşık, yoğurt Ara: mandalina Aksam: makarna 5 kaşık kadar, 5 köfte. Neden sis hissediyorum diye düşünüyordum akşamki menuden demekki üzerimde bir uyuşukluk var spor yapmadım bugün yapacağım 2 litre su
Menüm Yolda olduğum için biraz saçma bir beslenme oldu. Hala yoldayım. 11.30: iki adet tam buğday ekmeğine sandviç(içinde beyaz peynir, marul, domates, toplamda 100 gr ekmek), bir mandalina 16.30 a kadar: kaju, fındık, badem, leblebi(toplamda 2 avuç kadar) 1 sütlü kahve Su: 1 lt kadar(yatana kadar daha içerim) Spor: 8612 adım kirmizigitar
iyi aksamlar kizlar kahvalti 8 de bir bucuk rafadan yumurta, 8 siyah zeytin, bir dilim ekmek, kahve öglen 1 de corba, bir lavas ara kahve aksam 6 da iki parca et, bol salata, bir dilim kavun
Guzellikler menüm geliyor, Sabah 1haslanmis yumurta ve ceyrek dilim ekmek Öğlen Zeytinyağlı bezelye ve havucla yapilmis 1enginar Salata marol ve karalahanali Yarim porsiyon et sote 40dk tempolu yürüyüş 8000 adim 13.30 da tarçınlı turk kahvesi Aksam 16:00 da 9 adet siyah zeytin ve misket peynir 2 ceri domates 1 salatalık ve sekersiz bir kupa cay 2.5 lt su Aksam 20.00de 3 bardak cay
Bugün menüm 1.öğün Sabah yumurta ,beyaz peynir 5 zeytin domates salatalık Otobüste yeşil çay ve 1 paket bisküvi 2.öğün adana kebap bol yeşillik ve salata Ara 2 şöbiyet,dondurma Biraz önce form çay içtim 9100 adım, 2 lt su oldu 3 yaparım
20 Ekim 7.50 1 dilim tam buğday ekmeği 1 dilim domates 2 dilim beyaz peynir
12.30 7yk firin sebze 1 kase yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği
16.00 1 avuc findik ve beyaz leblebi karisimi
17.40 1 buyuk kase yogurda yarim limon 2 yk yulaf kimyon kirmizi biber 2 kuru kayısı atip combo mix yaptim (tarlusal etkisini azaltmak icin)
Su 3 lt Spor 15 dk bisiklet 45 puan 20 dk eliptik 60 puan 22 dk hizli tempo yuruyus 22 puan 24 dk bolgesel (kol+mekik+plank) 60 puan Toplam 187 puan MehfamEl_Em