Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yarin diyetisyen menüsüne dönüyorum kismetse. bugünkü menüm: kahvalti 9 da patatesli omlet, kahve öglen 3 de patlican yemegi, kizarmis et aksam 5te bir dilim kek ve cay
Menüm 13.30: peynir, zeytin, süzme yoğurt(ev yapımı), domates, 1 kaşık ev yapımı pekmez(şekersiz), 1 Adet yumurta tava(1 damlacık zeytin yağıyla), 1 buçuk dilim tam buğday ekmeği, fırında patates. 20.00: Patlamış mısır (evde sinema keyfi yapalım dedik. Mısırsız olmadı tabi) Su: 3lt
Bugün menüm Kahvaltı 2 yumurtalı beyaz peynirli omlet,domates salatalık maydanoz haşhaş ezmesi yeşil zeytin yeşil çay Ara türk kahvesi şekersiz üzümlü bitter çoklıt 2.öğün palamut buğulama salata Ara türk kahvesi fındık 3 lt su 15 dk leslie,6000 adım Pain Killer
GÜNAYDIN DÜN BİRKAÇ DEFA GİRMEYİ DENEDİM ÇALIŞMA OLDUĞU İÇİ YAZAMADIM DÜNKÜ MENÜM ; Sabah 9 adet siyah zeytin ve misket peynir 3 dilim ekmek ve şekeriz çay
öğlen
KIYMALI KARNABAHAR
PATATESLİ KOL BÖREĞİ
AKDENİZ SALATA ve 150 gr yoğurt 30 dk tempolu yürüyüş akşam saat 16:20 de 1 poğaça 5-6 adet fındırk ve çay
Menüm 13.30: Sütlü Türk kahvesi(200ml), yarım avuç çiğ kabak çekirdeği(kendim kuruttum) 17.00: bir dolu tabak patlıcan yemeği(bir kaşık zeytin yağı ile düdüklüde pişti), 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt, bir avuç üzüm, çeyrek armut. Bitki çayı: 1 Zencefilli limonlu Yeşil çay, 1 rezene çayı Su: 2,4 lt (3 e tamamlarım) Ve spor Acıkırsam 1 sütlü kahve içerim. kirmizigitar
iyi aksamlar kizlar kahvalti 8 de peynirli omlet, 5 siyah zeytin, kahve öglen 1 de tavuk suyuna sehriye corbasi, bir kücük lavas aksam 6 da iki parca et, salata, bir dilim kavun