Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iyi aksamlar kizlar kahvalti 8 de bir adet rafadan yumurta, sütlü kahve öglen 12 de peynirli salamli sandvic, muz aksam 6 da yarim porsiyon karidesli makarna
Bugün menüm: Sabah 2 kuru incirli,tarçınlı yoğurt Ara türk kahvesi,1 kepekli grissini Öğlen 1 dilim kepekli ekmek üstü hindi füme ve 1 üçgen peynir,yanında domates salatalık maydanoz ,limonlu yeşil çay Ara sütlü türk kahvesi Akşam 50 gr ton balığı ve köz patlıcan salatası 3 lt su 6 bin adım ve 15 dk leslie
Menüm 17.30: palamut Izgara, salata, bir iki çatal fırında patates, 1 Adet bisküvi (eşim almiş. Kurabiye gibi bir şeydi. İlla tadına bak diye ısrar etti) Su: 2 buçuk lt.
Kahvalti 9.30 1 yumurta 1 bardak mandalina suyu 2 dilim beyaz peynir Domates salatalik biber yesillik vs. 1 dilim tam buğday ekmeği
Oglen 14.30 7 dilim susi (somon ve karidesli) 2 catal zencefilli tursu 1 catal tadimlik wasabi sos (aci bisey) 1 bardak soda
Aksam 19.30 1 orta boy cupra Roka salatasi 4 dilim kalamar (az soslu) 1 bardak salgam 1 dilim ekmek
Su 2 lt Spor adimlar kaptanda (yazmali miyiz bilemedim sonuc aciklanmadigi icin) Mehfam canim baktim herkes seni etiketlemis ben de ekleyim dedim dogru mu yaptim bilemedim
Bugün menüm Sabah 2 yumurta,2 dilim peynir, domates salatalık ,3 ceviz yeşil çay Ara türk kahvesi,2 hurma 2 ceviz Akşam ızgara köfte ,salata 3 lt su Yürüyüş