5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Bugünkü menüm
13.00: ev yapımı ekmek, peynir zeytin, omlet, bir iki çatal reçel, ev yapımı domates sosu, bir iki çatal patates kızartması. (kahvaltı biraz pazar kaçamağı oldu maalesef yine de ölçülü olmaya çalıştım ama miktar olarak pek saymadım yediklerimi.
18.00: 1 kepçe tarhana, üç kaşık etli bulgur pilavı, biber buğulama, 3 kaşık bezelye yemeği, salata, iki kaşık yoğurt.
Su: 2.5 litre
Ortim seni de etiketleyeyim menülerime Pain Killer

Bugün kahvaltı 2 haslanmış yumurta, 5 zeytin, 2 dilim peynir, ceviz bolca, 1 parça sucuk

Akşam 3 tane çig köfte, elektrikli ızgarada adana, patlıcan salatası

Bolca su
Spor yapamadım çamaşır süpürge yarın okullar açılıyor hazırlık

İyi geceler dilerim

Kahvaltı: yağda yumurta 2 tane, 2 dilim ekmek,çay
Öğle: pırasa, yoğurt,1 dilim ekmek
Ara: kahve
Aksam: kabaklı tavuk yemeği 6 kaşık, 1 dilim ekmek , yoğurt
1 Dilim kek
10000 adım. 1.5 litre su. Bu aralar salata yapmadığımi farkettim üşeniyorum birde su içmem azaldı

kizlar bu aksam yemeginde cok talihsiz bir durum yasadim.

bugun saat 15:00 3 adet burgu peynir 10 adet findik

aksam 6 gibi iyice aciktim (dun aksam yemegi biraz erken yemistik 24 saatteb fazla gecmis oldu boylece) esim de sagolsun gelemiyorum yemege diye son dakika holu atti 2 haftadir markete pazara cikmiypruz evde bi tanecik kabak buldum bir heves firina attim yogurt kalmamis bi kosu bakkaldan yogurt alayim geleyim dedim ama cocukla bi kosu olmadi tabi geldigimde kabaklar komur olmustu

sonra sadece yogurt yiyeyim dedim ama o kadar acikmistim ki yogurt midemi guruldatti sadece, evde de baska bisi bulamadim ekmek filan da yoktu, kepekli tam bugday makarnasi buldum ondan pisirdim

yaklasik 4-5 corba kasigi kadar tam bugday makarnasj ve 2 yk yogurt yemis oldum boylece. cok kotu bir gun oldu beslenme acisindan moralim bozuldu

ilave olarak 09:00 ve 16:00 da birer kupa yesil cay ictim. sanirim 2 litre civari da su tukettim.

14.30: Sütlü Türk kahvesi, 1 Adet mürdüm eriği
15.00: yeşil çay
17.00: 1 kase kıymalı tarhana, bir dilim ev yapımı mayasız kızıl buğday ekmeği
18.40: 1 mürdüm eriği
20.00: 1 kase kıymalı tarhana, 1 tabak biber buğulama, 1 kase ev yoğurdu, salata, 1 Dilim karpuz.
Su: 3 lt
Ve spor

Sabah
4 zeytin yarım kibrit kutusu peynir yarim domates 3 cin acı biber bir salatalik nane maydanoz 3 4dal 3dilim ekmek

Oglen
150gr yogurt
Marol salatasi
Yarim porsiyon tas kebabi
35 dk tempolu yürüyüş

Ara ogun saat 14.30 gb tarcinli sade turk kahvesi yaninda 1 hurma
Aksam
1 tane taze biber ve patlican dolmasi
5 adet lahana sarmasi
Saat 18.30 19.15 arasi tempolu yuruyis
Gun boyunca 3lt nane limon ve maydanozlu su
Gun sonunda 13bin adim

Ortim seni etiketlemeyi unutmuşum Pain Killer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…