Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabah 4 küçük dilim sucuk 2 dilim beyaz peynir 1 dilim ekmek saat 10.00 1 su bardağı süt saat 12.30 1 küçük tabak kabak yemeği 1 küçük kase çorba 4-5 kaşık yoğurt saat 15.30 1 şeftali saat 18.30 1tabak kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek 2LT.SU 15DK.YÜRÜYÜŞ
normalde hic yemek aramam biloyosunuz, ama otelin yemekleri cok lezzetli, ustune bir de tum gun yuzme yurume aksiyon macera derken fazla kaloeiye ihtiyac duyuyorum sanirim, insallah tarti beni utandirmaz cuma gunu,
bu arada spor puani isterim, saat dakika tutmadim tabiki ama sabah 8 den gece 1 e kadar full+full yuzme ve yurumeyle geciyor, sabit durdugum sure toplamda 2 saat yoktur
2 bardak arındırici su 9.00 3 kaşık lor,2 hindi füme,2 tam ceviz Domates,salatalik,yesillik 4 etiform Ara yesil cay 13.00 Izgara tavuk,salata, Maden suyu Ara meyve 19.00 Yogurt çorbasu,kabak yemeği 3 litre su,7700 adım
Sabah 3 kaşık menemen 2 dilim peynir 2 dilim ekmek saat 10.00 1 şeftali saat 12.30 4 biber dolması 1 küçük kase yoğurt 16. 00 şeker düştüğü için 1 küçük kutu meyve suyu saat 19.00 5 kaşık patates yemeği susuz 5 yemek kaşığı pirinç pilavı 21.30 1 şeftali 2lt su
Bugünkü menüm: Sabah süzme peynirli salçalı tost,domates salatalık yeşillik zeytin,ballı limonlu yeşil çay ara türk kahvesi,züber öğlen mercimekli salata ayran ara pancarlı smoothie akşam palamut buğulama,salata 3 lt su ,spor 6 bin adım ve 15 dk leslie
kahvalti 8 de rafadan yumurta bir adet ve kahve öglen 12 de karisik kahvalti tabagi icinde patates salata yagsiz, yesil salata, peynir, zeytin, ekmek ve cay aksam 6 da yarim porsiyon tavuklu biberli sote aralarda zencefilli limonlu balli karisim