Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kaptanim selam, menum: 1 porsiyon cop sis yarim lavas aci ezme 2,5 litre su
ben bugun spor puani da isterim 150 metrekare dubleks evdeki cam cerceve kose bucak dolap ici disi kapilar dahil her zerreyi sildim bulasik ve camasir makinalari en az 5-6 tur yikadi daha da yikayacak 30-40 turlari vardir:) esim okb li benim, buzdolabi poseti rulosunu bile acip sildikten sonra yerine koyduk dusunun halimi.... illaki bir adi olmasin yahu su spor puaninin:) bana da gunah
İyi aksamlar Sabah 11.00 2 dilim kepek ekmek 1 yumurta Domates,salatalık,biber 3 dilim kasar peynir 2 ceviz,5 findik 1 cay kasığı bal Ara 5 dilim Karpuz Ara Yesil çay Aksam 18.00 Taze fasulye Yarim porsiyon mantar çorba 2 kaşık bulgur pilavı 3 lotre su 45 dk yüruyüs
Selam arkadaşlar bugün annemler kahvaltidaydi babamın 1.5 ay sonra hastaneden çıkışını ve kardeşimin doğum gününu kutladık çok mutlu oldum biraz az az yedim nasipse bu yüzden yarın kabak.ve maydonoz detoksum var. Yalnız 1200 kalori geçmedim.
Sabah: 2 YK menemen, 2 incecik dilim kol böreği, az peynir, 3-4 adet patates kızartması, 1 ad sosis 2 zeytin,1 dl tb ekmeği.
Ara: yarım ince dilim pasta
Ögle : Eşimle küçük bı dürüm ü eşit bölüştüm + maden suyu
Aksam: ton balıklı salata, 2 adet hindi füme, 2 YK bulgur.
Su:2 lt
Spor: 7.800 adım ( yapıldı ) Zumba 15 dk + Leslie 30 mil + 50 ip atlama yapilacak. Yapınca yazacağım. El_EmMehfam
31.08.2020 Sabah 0800 A/2 Öğle 1200 2 parça balık köftesi, buharda fasulye, salatalık, zeytin, yeşil mercimek salatası, 1 dilim yağlı çavdar ekmeği, kefir, sütlü kahve Ara 8 ahududu Akşam 1 dolma, yoğurt, 2tk A
Sabah 09.30 Ekmek arası sandviç Şekersiz turk kahvesi Öğle 2 kadın budu köfte,patates püresı Yarim kase çorba Yesillik Ara Şeftali Akşam 2 kaşık bulgur pilavı,yarim kase mantar çorba 3 litre su,yürüyüş yapamadım