Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iyi aksamlar kizlar kahvalti 8 de rafadan yumurta bir adet, yarim dilim krem peynirli ekmek, kahve öglen 12 de kahvalti tabagi aksam 6 da misafirlikteydik, 3 adet peynirli sigara böregi, bir bira
27.08.2020 2 haşlanmiş yumurta 1 dilim kepek ekmeği Domates,salatalik 5 zeytin 1 çay kaşığı bal Ara Yesil cay Öğle 13.30 Yarim kase çorba Tavuk izgara Bol salata Ara Elma,yogurt Ara Sekersiz turk kahvesi Aksam 19.00 Kuru fasulye yemegi Salata 2 dilim karpuz
iyi geceler kizlar kahvalti 9 da 2 adet biber kizartma, bir dilim ekmek, kahve öglen 2 de yarim porsiyon pilav, etli patlican yemegi 5te bir dilim ev yapimi limonlu kek
29.08.2020 Sabah 10.30 1 yumurtalı çökelek sündürmesi 2 ceviz,5 badem Domates,salatalik 1 hindi füme Ara 1 top dondurma Ara Yeşil çay 18.00 Akşam 8 kaşık Kuru fasulye ve yogurt yiyecegim 7000 adım, 3 litre suyu da tamamlarim El_Em
slm herkese kahvalti 9da cocuklar pisi istedi yaptim ben de iki üc tane yedim beyaz peynirle, yaninda kahve öglen 2 de kücük peynirli salamli sandvic ve iki top ev dondurmasi regliden canim yemek istemiyor.