Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabah 10.30 2 dilim tulum peynir 2 salatalık 1 haşlanmış yumurta
Öğlen 15.30 200 gr kadar haslanmıs tavuk gogus et ve patates 1 dilim karpuz
Ara 17.30 incir uyutma (2 adet kuru incir 1 bardak süt ile yapılıyor - masterchefte gorunce dayanamayıp yaptım. ve kesınlıkle tavsıye edıyorum harıka olduuuu. ustune 1 tatlı kasıgı kadar tarcık doktum hiç tatlı isteğim kalmadı)
kizlar iyi pazarlar kahvalti 9da menemen, yarim dilim ekmek ve az recel, kahve öglen 2 de salata ve bir dilim ekmek, cay aksam 5 te bir mücver, bir porsiyon tavuklu mantarli biberli sote
bahcede kosusturmaca, top vs oynadik baska spor yok. El_EmMehfam
Bugünkü menüm: 12 kahvaltı 1 yumurta,süzme peynir,yeşil zeytin domates maydanoz nane 1 dilim ekmek 2 ara züber protein bar 3 öğlen haşlanmış hindi göğüs sadece 5 ara türk kahvesi 1 elma 3 ceviz 7 akşam mercimek çorbası ve ayran,salata 3.5 litre su oldu, 2 mil leslie ve 6000 adım yürüyüş :)
23.08.2020 2 bardak su sabah 10.30 2 dilim kepek ekmek, salatalık,domates,3 biber 1 dilim kaşar,1 dilim beyaz peynir,1 çay kaşığı bal, 1 yumurta ara bitki çayı ara 1 şeftali,1 erik 18.00 akşam yarı porsiyon çorba,2 tane biber dolması ara maden suyu limon sıkılmış
Sabah 11.30 2 yumurta 3 dilim peynir ile omlet 3 incir
Akşam 300 gr tavuk gogus haslama bol salata
Spor: aksama su: 2.5 lt sımdılık ve cay ıcerim sanıyorum ayvacicegi
Kızlar kahvaltım hem kahve gb duruyor ama orda spor yaptıgım ıcın aslında mecburen oyle oluyor. kahveyi içip yarım saat sonra spora gecıyorum 1.5 saate anca sporum bıtıyor dus al fln ogle yemegı dıye yaptıgım seyde kahvaltı oluyor.
Bgn ıcımde bır hıs var yarın tartıda - gorucem ve kırılmıs olacak bu kilonun ınatı dıye dusunuyorum. bu gecey meyvesız ve sorunsuz haledersem