Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bugünkü menüm: 11de süzme peynirli tost,domates salatalık yeşillik yeşil zeytin 1 de bir elma 3 öğlen ızgara tavuk salata maden suyu 4 türk kahvesi 3 ceviz 6 akşam yemeği mercimekli salata ve ayran :)
18.08.2020 Sabah 9.00 2 yumurta,5 zeytin,2 ceviz,2 salatalık, Yesil cay Öğle 13.30 Et sote,yarim porsiyon çorba,bol karişık yeşil salata Ara Yogurt, 5 erik, Akşam 18.30 Izgara balık,bol yeşil salata 1 litre odem atici su,2 litre normal su Toplam 8000 adım Akşam 21.00 gibi tekrar yesil cay iceceğim
sabah 9:00 3 kaşık lor peynir,5 zeytin, salatalık,domates,yeşillik, yarım paket form bisküvi ara yeşil çay öğle 13.30 tavuk ızgara ,karışık yeşillik,yarım porsiyon çorba ara 1 şeftali, yoğurt ara şekersiz türk kahvesi akşam 18:30 kabak yemeği,yoğurt ara yeşil çay 3 litre su,1 saat tempolu yürüyüş
Bugünkü menüm: 12 kahvaltı kepek ekmeğine süzme peynir tost, zeytin,domates maydanoz, türk kahvesi 3 öğle yemeği ton balıklı salata 5 ara türk kahvesi, hurma ve ceviz 7 akşam mercimekli yoğurtlu salata bol yeşil çay ,3 lt su oldu spor evde 15 dk leslie, 15 dk da karın ve bacak çalıştım
Sabah kıymalı yumurta (2 adet yumurta) 2 dilim tuum peynırı salatalık
Ara 2 incir
Akşam 1 adet haslanmıs mısır ( bunu yemıcektım annem zorladı senın ıcın senın sevdıgın cıns buldum dıye)
Ara 4 incir ( bu benim oburlugum kendıme ceza kestım. ama isterseniz side kesin) Yarım erik çeyrek armut
Spor: geceye Sıvı: 3 lt su 1 bardak cay
Menunun sebebi: Aslında planım sabah protein agırlıklı beslenmek aksamada sıvı almaktı. Sabah sıvı yapamamanın sebebı evde sadece kabak ve yesıl elma vardı yesıllık olarak kabagıda cıg pure yaptıgımı dusunemıyorum. ıyyyy o yuzden hem gıdıp toplarım dedım aksama nı tekim topladımda ama toplamaya gıdınce agaz bası ıncırlere dayanamadım. Yarın ful sıvı gecırıyorum ıns SSuskunhanim
kahvalti 8 de mozarellali yumurta, kahve öglen 12 de peynirli sandvic aksam 6da tavuklu mantarli biberli sote, bir porsiyon yedim cok actim bütün gün kosturmaktan.