Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir bol yeşillik 2 dilim ekmek Ara yoğurt meyve Ara yeşil çay Bi avuç leblwbi Akşam 4 köfte büyüklüğünde et ve bol yoğurtlu semizotu salatası 1 dilim ekmek 7000 adım 2 lt su El_EmMehfam kızlar iki gündür ateşim var eekn uyuyup kalıyorum kusura bakmayın
Kizlar giremedim bugün hiçkızım yeni uyudu oğlum uyumamak için direniyor menüyü yazmadan uyuyakalmak istemiyorum artıkyazışmaları da sonra okurum Kahvaltı Sahanda yumurta,zeytin,domates salatalik,peynir iki tane pisi
Aksam misafirlikte (9gibi)iki bisküvi çay Şu icemiyorum gün içinde fırsatım olmuyor ya da ben ihmal ediyorum Dün 8500 bugün de 5000 adimim vardı.kendimi bı toplayamadim El_Em0zlem
Bugün 6000 adım attım 2 lt su içtim Sabah kahvaltım da bir tane şeftali ve tarçınlı yulaf ezmesi yedim. İçine 6 tane badem attım Kahvaltı sonrası balık yağını içtim. Öğlen vakti meyveli yoğurt yedim sadece Akşam yemeğinde fırında balık ve bol salata.
Sabah 1000 menemen, 1dilim ekmek, çay Öğle 1400 1 şeftali, yarım muz, 2 tk fıstık ezmesi Akşam 2000 salatalık, 4 sarma, tavuk göğüs, yarım köfte, 1 kare çikolata
Bugün 2 lt su içtim, 45 dakika ağırlık ve kardiyo içiçe bir spor yaptım. SABAH KAHVALTISI Muzlu chia tohumlu yulaf ezmesi yedim. Kahvaltı sonrası vitaminlerimi aldım. Öğlen yemekte Tavuk ızgara ve erik kompostosu az şekerli Ara öğünde gün kurusu kaysı ve kaju AKŞAM YEMEĞİNDE Çorba ve salata vardı sadece.