Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar bugün 2 defa kahvaltı yaptım 1. si 7.30 da 1 yumurta 1/2 dilim ekmek 2.si 13.00 1 tost 1 salatalık 16.00 2 top peynir tatlısı 18.00 4 köfte 1 kase yayla çorbası 1 kase salata 30 dk yürüyüş 2lt su
08.30 kahvaltım bitti Ballı,limonlu ılık suyumu içtim. 1. 1 haşlanmış yumurta 2. Maydonoz 3. 2 salatalık 4. 7 zeytin 5. 2 dilim peynir 6. 2 dilim tam tahıllı ekmek 7. Yeşil çay. Kahvaltıdan sonra omega 3 aldım 1 kupa suyumu içtim Saat başı 1 kupa su içiyorum.
13.30 ara öğün 3 gün kurusu kayısı 15 çiğbadem ve sade türk kahvesi 15.20 1 tane elma yeterli geldi bana. 18.30 Pırasa yemeği,1 tam tahıllı ekmek ve 1 bardak kefir. Su içildi Yürüyüş yapıldı Gece çayımı içeceğim.
2 gündür basım çok dönüyor ilaç dozundan dolayı alışma sürecinde oluyor ince bir dilim pasta yedim sekerim çok düştü. Cezam varsa vücudum tparlansin ilaca alışsın yerine geririmo zaman
Sabah: klasik kahvaltı ( ekmek yerine fit pancake yaptım light sütlü kepek unlu şekersiz onu yedim 2 tane) Ara öğün : sade Türk kahvesi + bir yeşil elma Akşam: geçiştirdim biraz , azıcık salata
kizlae bugun paylsacak bir menum yok aslinda cok ama cok zoe bir gun gecirdim 14 saattir oglum hic uyumadi hic dibimden ayrilmadi su icmeme bile musade etmedi esim de isten gelmedi herzamanki gibi ben bugun hicbir ogun yemedim dogru durust su bile icmedim.
az once dayanamayip cizgifilm acip cocuga 2 parca izgara tavuk ve salata yedim sadece.