Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
12.00: 25 gr tb ekmek, domates, salatalık, 5 zeytin, çok az yumurta, çok az da peynir (ölçemedim miktarlarını, ama porsiyonlarımı geçmedi, eminim)
18.00: 1 kepçe mercimek çorbası, 5 yk ıspanak yemeği üzerinde 2 yk yoğurtla birlikte
Ara: Yarım dilim kakaolu kek (Kendimi çok tutmaya çalıştım, ama gözüm dönücekti bunu yemeseydim. Daha fazla yiyecektim. Nefsimi köreltmek için yedim. Regl 3. günümdeyim ondan sanırım. Başka bir açıklama bulamıyorum. O anlar bulanık resmen. Paco gitti başka biri geldi gibi bir andı. )
kizlar iyi aksamlar kahvalti 8 de bir porsiyon menemen, bir dilim ekmek, az beyaz peynir, kahve öglen 2 de yarim simit, peynir, karpuz arada kahve aksam arkadasa gittim bira ictik spor yok. El_Em Mehfam
sabah karışık tost öğlen adana karpuz ayran akşam 1 sb süt, 15 fındık 2 erik 21de birden paketli gıda krizim tuttu 1i tatlı biri tuzlu paketli cıss yedim ( spor yok
Yettim gariiiii Sabah menüm 2 yumurta, yeşil çay 1 dilim t.t ekmek 7 zeytin 3 ceviz biber ve domates Ara öğünde sade kahvem ve hurmam Akşam yemeğim ıspanak ve tarhana çorbası Son öğünde 4 dilim karpuz 2.lt su 45 dakika kardiyo