40 dan sonra bebek

Evet haklısınìz. Yazmayacaktim ama bir de cvs testi var, onu atlamışım. 9. Haftalara kadar inilebiliyor sanırım, ben yaptırmadım hic.
Siz doktorsunuz bize net bilgi verirsiniz:)

Ayrintili ultrason disinda hicbisey yaptirmadim. Zaten yastan dolayi riskli cikacakti diye dusundum . Ayrintilidada problem gozukmedi.haftaya guzel.haberler bekliyoruz insallah

Eşimin yengesi 4. Cocugunu 41 yaşında yaptı (erkek olur umuduyla ama kız oldu)
beraberken sürekli ömrü uzun olsun ama cok pişmanım çok zorlanıyorum diyor.
Maddi manevi yetebileceginize inanıyorsanız neden olmasın sizin 3 cocugunuz yok 2. Yi istiyorsunuz cok zorlanmazsınız.
Yaştan dolayıda korkmayın kontroller düzenli yapılırsa Allahın izniyle bişey olmaz.

Kadın doğum doktoruna görüşmeden gerekli testleri yaptırmadan hamile kalmanızı önermem. 42yasindan büyük olup 25 linklere taş çıkartacak dinclikte tanıdıklarım var enerjiniz yüksekse maddi imkanınız varsa doktor da bir sorun görmüyorsa neden olmasın.

Ayrintili ultrason disinda hicbisey yaptirmadim. Zaten yastan dolayi riskli cikacakti diye dusundum . Ayrintilidada problem gozukmedi.haftaya guzel.haberler bekliyoruz insallah
Inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Bende çok kararsızım...

Konu sahibinin 2 çocuğu varmış .3. Çocuğu istiyormuş.

Ben bu yorumu alkışlarım...

Ayrica yasa bakmıyor bu iş.23 yaşında ki hastamin down sendromlu bebeği oldu. Tüp bebek ile olmadığı müddetçe herkeste ve her yaşta bu risk hep var.

Siz bu hasta yaklaşımı ile okuyup savunma hazırlayacağınız bir durumla gelecekte karşılaşırsınız merak etmeyin.
Valla ben hiçbir hasta hakları personelinin doktor adina savunma yazdığını gormedim. Hekimler de oyle.
Birebir danışılip yazılı savunma istenir.gelemeyene de telefonla savunması istenir, personel kayıt açıp yazar, sonra şahsa imzalattirir .

Ya bence bu uye Trol olabilir.
Siz bir de depremzedelerle ilgili yaptığı yorumları görseniz.
Konu sahibinin konusunu da sabote ettim bu uye yüzünden.

Çocuğunuz kaç yaşında? Kendime zaman ayırabiliyorum artık diyince ilgimi çekti yeni bir anne olarak

Çocuğunuz kaç yaşında? Kendime zaman ayırabiliyorum artık diyince ilgimi çekti yeni bir anne olarak
Çocuklar 4,5 ve 2,5 yaşında kreşe gidiyorlar. 2 yaşında küçük kreşe başladı, emmeyi bıraktı ve ben derin bir oh çektim. İznim bitti çalışmaya başladım. Öğle aralarım benim en azından. Yoksa kreş çıkışı akşam uyuyana kadar yine onlara rezerveyim uyku sonrası da kendime azıcık zaman ayırabiliyorum

Oh iyimiş 2 yaş olmasına sevindimBen de işe başlayınca rahatlarım umarım.İnsanın kendisiyle başbaşa kalması çok iyi geliyor

Bunun annenin yaşı ile deyil, sağlığı ile aıakası var. Ben annemin 25 yaşında doğulmuşam. Siz yaşıyan korkuları ben de en acı şekildə yaşadım. Öyle ki, o travmalar beni sonralar hastalık hastası etdi.
Annesinin genc yaşında doğulub onu en ağır hasta gören de var, annesinin 40-dan sonra dünyaya gəlib onu uzun yıllar gören de. Böyle şeyleri genellemek doğru deyil. Ayrıca, hanımın yazıb morel istediyi şey "vauuu, mümkünsüz" bir şey deyil ki, bazıları yazıb morel bozmuş. 40 yaşında insana 80-indeymiş gibi müamile yapmak en iyisinden patavatsızlık olmuş

Bunun yaşı olmaz tabii ki diye belirttim zaten. Ama erken yaşta hastalığa yakalananlarla yaşı ileri olup hem hastalığa yakalanma oranı hem de yaşam süresini hesaba katarsak aynı terazide değiller bana göre. Ben kendi açımdan, hanımefendinin çocuğu bakış açısından konuştum.

Onu da genellemek doğru deyil.Siz size olanı yazdınız, ben de bana olanı.
Şu an ben 45 yaşındayım, küçük çocuğum 13 yaşında. Çocuklarımla hep iyi anlaşdım. Öyle ki, 17 yaşında kızımın hiç ergen hırçınlıkları olmadı. Onlarla ne yapsam, kendi çocukluğumu, çocuk düşüncelerimi göz önündə bulundurarak yapıyorum. Faydasını da görüyorum. Genclere bakıyorum, çocuğuna 8 ayında bakmakdan yorulanlar var, kendime bakıcam artık deyib yuvaya veren o kadar çok genc anne var ki, irerde o cocukların psikolojisi onlar için meraklı deyil.Daha çok kendi hayatlarını önemsiyorlar. Elbette, onemsenmeli, amma dünyaya getirdiyini arka plana atarak deyil. Anne olmak yaş işi deyil, karakter işi, sağlık açısından 40 yaş insanın daha genc yaşı ama

Genellemedim hanımefendi, asla yapmayın demedim kendi bakış açımı sundum. 40 yaş genç ama çocuk 30 yaşına geldiğinde 70 yaşında olacak anne. 30 yaş daha evlilik yaşı için bile erken artık bu dönemde. Çocukta sürekli bir şey olur mu, evliliğimi göremez mi, torununu göremez mi korkusu olabiliyor. Ne güzel çocuklarınızla anlaşıyorsunuz ama konu bu değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…