- Konu Sahibi lalezan412
-
Dün dr daydım kese büyümesi normalmiş kalp oluşmuş hareket var dedi ama daha duyamadık haftaya da onu duyarız dedi.❤Ayrintili ultrason disinda hicbisey yaptirmadim. Zaten yastan dolayi riskli cikacakti diye dusundum . Ayrintilidada problem gozukmedi.haftaya guzel.haberler bekliyoruz insallah
Merhaba hanımlar bu konuda tecrübe ve görüşü olan paylaşırsa sevinrim 42 yaşındayım evladım var ama Allah bağışlarsa.ama ben nedense 1 tane daha olsun istiyorum çok içimden geliyor bu yaştan sonra risk mi bir bayan için.cocuk yetiştirmek kolay değil hem manevi hem maddi yükü var ayrıca çalışan bir bayanım ama çok yoğun değilim deneyim ve kıymetli fikrinizi paylaşırsanız sevinrim
Genellemedim hanımefendi, asla yapmayın demedim kendi bakış açımı sundum. 40 yaş genç ama çocuk 30 yaşına geldiğinde 70 yaşında olacak anne. 30 yaş daha evlilik yaşı için bile erken artık bu dönemde. Çocukta sürekli bir şey olur mu, evliliğimi göremez mi, torununu göremez mi korkusu olabiliyor. Ne güzel çocuklarınızla anlaşıyorsunuz ama konu bu değil bence.
Umarım hayallerinize, bebişinize kavuşursunuzSitede bi çok anne adayı var bu şekilde. 38 yaşındayım hala çocuğum yok maalesef tedavilere rağmen. 40 ı sınır yaş koydum kendime. Çocuğa enerjim olur mu diye. Ama sanırım kişisel bir şey bu. Eğer kişinin enerjisi maddi manevi durumu elverişli ise rakamların bi önemi kalmıyor ☺
Sağolun Allah razı olsunUmarım hayallerinize, bebişinize kavuşursunuz
Bu arada bence çocuk kısmının en önemli noktası maalesef maddiyat. Maddi durumu iyi olan için çocuk bakmak her zaman daha rahat. Gerekirse eve yardımcı alırsınız, bakıcı alırsınız. Büyük çocuk ihmal edilmesin diye kursa gönderirsiniz. Çok yorulursanız, kalkarsınız çocukla kahve içmeye yemek yemek için dışarı gidersiniz. Canınız ister dışarıdan yemek sipariş edersiniz. Sağlık kontrollerinden önce bunun maddi kısmını düşünmek gerekli bence.
Ne olmuş 40tan sonra çocuk olunca? Annem kardeşimi 43 yaşında doğurdu şu an 17 yaşında kardeşim. İlerisinde de herhangi bir sorun yok.Ya lütfen beni yanlış anlamayın ama 40 dan sonrada olur olmasınada çok iyi düşünün hem kendi adınıza hem çocuk adına benim arkadaşım 46 yaşında geliniyle birlikte aynı zamanda doğurdu bir başka arkadaşım 44 yaşında 3. bebeğini doğurdu. Sadece bebek olarak ķalmıyor ilerisinide düşünün
Teyzem 42 yaşında yaptı bitane bı yilMerhaba hanımlar bu konuda tecrübe ve görüşü olan paylaşırsa sevinrim 42 yaşındayım evladım var ama Allah bağışlarsa.ama ben nedense 1 tane daha olsun istiyorum çok içimden geliyor bu yaştan sonra risk mi bir bayan için.cocuk yetiştirmek kolay değil hem manevi hem maddi yükü var ayrıca çalışan bir bayanım ama çok yoğun değilim deneyim ve kıymetli fikrinizi paylaşırsanız sevinrim
Öncelikle kardeşinizi Allah bağışlasın maddi manevi olarak düşünüyorum inanın bende o yaşlardayim bana çok zor geliyor şu zamanda ekonomi belli her geçen günde zorlanıyoruz malum 17 yıl öncesiyle şimdiki zaman aynı değilNe olmuş 40tan sonra çocuk olunca? Annem kardeşimi 43 yaşında doğurdu şu an 17 yaşında kardeşim. İlerisinde de herhangi bir sorun yok.
Yoo ekonomik olarak en kötü dönemdeydik. 4 çocuk evde çalışan baba. O daannemin hamileliğinde iflas etti. Kolay olmadı ama doğdu. Maddi olarak sıkıntı yaşasakta manevî olarak yaşamadık. Annem için çok ayrı yeri oldu. Ve bizimki 5. Çocuktu. O yüzden genelleme yapmak doğru değilÖncelikle kardeşinizi Allah bağışlasın maddi manevi olarak düşünüyorum inanın bende o yaşlardayim bana çok zor geliyor şu zamanda ekonomi belli her geçen günde zorlanıyoruz malum 17 yıl öncesiyle şimdiki zaman aynı değil
Benim babamın üçüncü cocugu korunmalarina rağmen olmuş kardesim şuan 30 yaşında ve babam 77 yaşında.Yoo ekonomik olarak en kötü dönemdeydik. 4 çocuk evde çalışan baba. O daannemin hamileliğinde iflas etti. Kolay olmadı ama doğdu. Maddi olarak sıkıntı yaşasakta manevî olarak yaşamadık. Annem için çok ayrı yeri oldu. Ve bizimki 5. Çocuktu. O yüzden genelleme yapmak doğru değil
Hay ağzına sağlıkBenim babamın üçüncü cocugu korunmalarina rağmen olmuş kardesim şuan 30 yaşında ve babam 77 yaşında.
Gayet güzel büyüttüler sevdiler ve 30 yillk ömürlerini gördüler.
Allah nasip ederse gösterir.
Herkeste bir kirk yaşı doksan gibi görme var.
Şimdi zaten yeni nesil olarak 30 üstü evleniyoruz.
İkinci cocuk vs düşünürsek mutlaka kırka denk gelecek.
Eskilerin 3.yada 4.cocugu kırka denk geliyordu simdikilerin ilk yada ikincisi.
Artık zaman degisti.
Ama suraya bakıyorum kafa hala 50lerde.
Benim babamın üçüncü cocugu korunmalarina rağmen olmuş kardesim şuan 30 yaşında ve babam 77 yaşında.
Gayet güzel büyüttüler sevdiler ve 30 yillk ömürlerini gördüler.
Allah nasip ederse gösterir.
Herkeste bir kirk yaşı doksan gibi görme var.
Şimdi zaten yeni nesil olarak 30 üstü evleniyoruz.
İkinci cocuk vs düşünürsek mutlaka kırka denk gelecek.
Eskilerin 3.yada 4.cocugu kırka denk geliyordu simdikilerin ilk yada ikincisi.
Artık zaman degisti.
Ama suraya bakıyorum kafa hala 50lerde.
guzel dusunelum guzel olsunDün dr daydım kese büyümesi normalmiş kalp oluşmuş hareket var dedi ama daha duyamadık haftaya da onu duyarız dedi.❤
Dimi öyle düşünelim.guzel dusunelum guzel olsuncok sevindim saglikla gelsin
Miss o dovn seendrom icin hangi test yapiliyor hamile kalmadan once yapilirmi bende bebek dusunuuorum artikGayet olabilir, Türkiye'de kadınlar 35ten sonra mezara girmiş gibi davranılıyor nedense. Avrupa'da 40 yaş üstü annelik gayet yaygın. Sadece doktora iyice danışın, tüm testleri yaptırın özellikle Down sendromu benzeri genetik bozukluklar için.
Rabbim hayirli bir şekildeSitede bi çok anne adayı var bu şekilde. 38 yaşındayım hala çocuğum yok maalesef tedavilere rağmen. 40 ı sınır yaş koydum kendime. Çocuğa enerjim olur mu diye. Ama sanırım kişisel bir şey bu. Eğer kişinin enerjisi maddi manevi durumu elverişli ise rakamların bi önemi kalmıyor ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?