- 7 Mart 2023
- 6
- 12
- 1
- 44
- Konu Sahibi lalezan412
-
35 ten sonrası riskMerhaba hanımlar bu konuda tecrübe ve görüşü olan paylaşırsa sevinrim 42 yaşındayım evladım var ama Allah bağışlarsa.ama ben nedense 1 tane daha olsun istiyorum çok içimden geliyor bu yaştan sonra risk mi bir bayan için.cocuk yetiştirmek kolay değil hem manevi hem maddi yükü var ayrıca çalışan bir bayanım ama çok yoğun değilim deneyim ve kıymetli fikrinizi paylaşırsanız sevinrim
çünkü bütün tıbbi kayitlarda net bellidir 35 yaş üstü risklidirGayet olabilir, Türkiye'de kadınlar 35ten sonra mezara girmiş gibi davranılıyor nedense. Avrupa'da 40 yaş üstü annelik gayet yaygın. Sadece doktora iyice danışın, tüm testleri yaptırın özellikle Down sendromu benzeri genetik bozukluklar için.
Merhaba hanımlar bu konuda tecrübe ve görüşü olan paylaşırsa sevinrim 42 yaşındayım evladım var ama Allah bağışlarsa.ama ben nedense 1 tane daha olsun istiyorum çok içimden geliyor bu yaştan sonra risk mi bir bayan için.cocuk yetiştirmek kolay değil hem manevi hem maddi yükü var ayrıca çalışan bir bayanım ama çok yoğun değilim deneyim ve kıymetli fikrinizi paylaşırsanız sevinrim
Merhaba hanımlar bu konuda tecrübe ve görüşü olan paylaşırsa sevinrim 42 yaşındayım evladım var ama Allah bağışlarsa.ama ben nedense 1 tane daha olsun istiyorum çok içimden geliyor bu yaştan sonra risk mi bir bayan için.cocuk yetiştirmek kolay değil hem manevi hem maddi yükü var ayrıca çalışan bir bayanım ama çok yoğun değilim deneyim ve kıymetli fikrinizi paylaşırsanız sevinrim
Anneannem taa 1960’lı yıllarının sonlarında annemi doğurmuş 42 yaşında hem de 5.çocuk olarak. O zaman böyle teknolojik durumlar da yoktu. Olabilir niye olmasın? Ama burada önemli olan çocuğa nasıl bir gelecek sunabilirsiniz ki? Madd manevi yükleriniz varsa hiç yapmayın derim, tek çocuğunuzun imkanlarını arttırın.Merhaba hanımlar bu konuda tecrübe ve görüşü olan paylaşırsa sevinrim 42 yaşındayım evladım var ama Allah bağışlarsa.ama ben nedense 1 tane daha olsun istiyorum çok içimden geliyor bu yaştan sonra risk mi bir bayan için.cocuk yetiştirmek kolay değil hem manevi hem maddi yükü var ayrıca çalışan bir bayanım ama çok yoğun değilim deneyim ve kıymetli fikrinizi paylaşırsanız sevinrim
Tecrubelerini yazan insanlara bu sekilde asagilayici bir tavir takinamazsiniz.şimdi buraya gelip benim kaynimin bilmem neyi 50 yaşında doğurdu yazılarına bakmayın ,
yaptığınız şeyin sonucunun farkında olup davranın o halde.Tecrubelerini yazan insanlara bu sekilde asagilayici bir tavir takinamazsiniz.
Konu sahibine illa yap bir sey olmaz yazmadik, cevremde gordugum bir durumu paylastim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?