40 dan sonra bebek

35 ten sonrası risk
her yaş için risk atar .
şimdi buraya gelip benim kaynimin bilmem neyi 50 yaşında doğurdu yazılarına bakmayın ,
onlara sorun olmamis size olabilir
bu riski almanızı asla tavsiye etmem

Ikili tarama testim orta risk cikinca perinatologum 27 yaş, sınır sonraki yaşlarda "yaş riski" var demişti. Neden begenmediler yorumunu anlamadim.

Konu sahibi size gelecek olursam iki seyi dusunun 1.risk
2.enerji.
Enerjiniz cocuga yetecek mi? Bunu yanlis anlamayin lutfen ben 29 yasindayim bidaha asla cocuk dogurmak istemiyorum, bakamam diye düşünüyorum. Herkesin enerjisi ve gücü ayni degil tabiiki.

Bence sizde her şeye karşı öfkelisiniz.. Bu kadar nefret sizi hem çok yorar hem de çok üzer. Zararın çoğunu siz görürsünüz..

İstiyorsanız bence üstesinden gelirsiniz. Fakat sağlık açısından kesinlike bi doktora danışmanızı ve onunla ilerlemenizi tavsiye ederim. Burda yazılanları çok dikkate almayın herkesin bünyesi, vücudu farklıdır. Hakkınızda hayırlısı olsun

Banada 1 çocuğum olduğu için çok akıllı kadınsın diyenler oldu bazıları 2 çocuğu doğur diye akıl verenler oldu ,
ama ben acayip rahatıma ve huzuruma düşkün bir kadın olarak sadece kendime odaklandım ,önce benim mutluluğum önemli kimin ne dediği değil ,kadınlarımız maalesef manipülasyon uğruyor farkına varmaları yıllar alıyor , bunu da kendilerine itiraf edemiyorlar

Anne baba yaş farkiniz kaç acaba ? Yanlış anlamayın benim de kızım var ,daha 3 aylık.O yüzden merak ettim.Bazen ona haksızlık mı ediyorum hissi geliyor, üzülüyorum.
Rabbim onu size nasip etmiş öyle şey olur mu hiç. Siz ona sevginizi verin her koşulda yanında olun o yeter. Yoksa erken yaşta anne olmak demekle geç yaşta anne olmak kıyaslanamaz bence. Kaç yıl yasacagimizin senedi mi var?
Siz bu konulara takılmayın mis gibi öpüp koklayın en güzel zamanları. Bunu ima edenler varsa hayatnzda hemen çıkarın.
Rabbimin mucizesi çocuk

Çok teşekkür ederim.Anne olmadan önce böyle şeyler için endişeleneceksin deseler yok artık derdim.Anne olinca kendimi çok yetersiz hissettim.Ama elimden geleni yapıyorum.

Çok teşekkür ederim.Anne olmadan önce böyle şeyler için endişeleneceksin deseler yok artık derdim.Anne olinca kendimi çok yetersiz hissettim.Ama elimden geleni yapıyorum.
Ben annelere destek eğitimi verdiğimde orda hep bahsettiğim bir şey vardı haftalık konumuz ne olursa olsun.
Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor musun? Evet ise sen dünyanın en iyi annesisin nokta

bana 2 tane seri üretim valla. feleğim şaştı Allah eksikliklerini vermesin tabi o ayrı

37 de hamile kaldım ben de 38 de doğdu. arada 3 yaş olmasın valla çok zor oluyor

Oğlum 5.5 yaşında. O sınırı geçeli çok oldu

Benim çok tanıdığım car 40tan sonra bebek sahibi olan bi sorun duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…