Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

simiryna inşaallah hepimiz hedefimize ulaşarak ayrılıcaz canım
üzülme ablacığım sadece biraz hırs ve azim lazım bize
kızlar ben çıkıyorum
kendinize iyi bakın
çok seviyom hepiciğinizi

bengim o zayıflamışın deyince koyverme hepimizde var canım merak etme,
izmir tatlım ben bundan önceki diyetimde 4 ayda 30 kilo verdim ama 6 ay dikkat etmedim o 6 ayda geri +1le aldım verdiğimi,
bi önceki diyette 20 verdim geri aldım ama bak gene mücadele ediyorum olcak...

akşam ıspanak ve yoğurt yedim (1 kase kadar)
bol yeşillik (limonlu)
canım birşey istemedi meyve falan yemedim
yatarken bir bardak süt içtim gece hortlamıyım diye küçük bir muz yedim..

sabah küçük sandviç peynirli ve 3 zeytinli..
öğlen biber dolması var iki tane iki saat arayla yemeyi düşünüyorum yoğurt veya yeşillik yok maalesef...
bugün evde annem misafir ağırlayacak ikramlıklar gırlaaa
eve gidince boğazımı tutcamm tutmam lazım eve tok gitmem lazımmm
anneme söyliyimde misafirlerden geri kalanları saklasın :)
akşam yoğurlu kereviz ve havuç yemeği düşünüyorum içine azcıkda dövülmüş ceviz atcam güzel oluyor...

şu an da yeşil çayımı yudumluyorum....

Allahım izniyle olacak hayalim olmalııııı

sağol zuzum olcak tabe ben inanıyorum kendime ve ii gittiğimi düşünüyorum özellikle şu son 2 haftadır gene asılmaya başladım tez vakitte gitcek inş kalanlarda,
hepimizin gitcek Allahın izniyle...

Vaaaay beeee.. valla çok tebirk ettim seniii...
kendimden utandım bak şimdi.. benim ilk denememdi geçen yaz ve geri aldım ve hemen bi bıkmaaa bi vazgeçiş oluştu bende..
yok tmm tmm... ben toparlıyorum kendimi.. benim sesimi çıkarmaya hiç hakkım yokmuş yaaakaydirigubbakcemile3

kızlar okuyorum ama yazmaya fırsatım yok kusura bakmayın... işleri toparlıyorum öüleden sonra gene oğlum gelcek bana bırakmaz bilgisayarı

yaaaaaaaaaaaaa diyos size,
hep hızlı verdiğimden geri aldım ben ,
tabi hiç dikkat etmedim nasılsa verebiliyorum diede saldım çayıra kayıran olmadı:)
ama ne oldu artık zor gidiyo kolay verirken kıymet bilip verseydim ve almasaydım diyorum şimdi canımcım,
biz yavaş veriyoruz biraz gayret ve dikkatlede almicaz geri inş...

şimdi 6-7 tane tuzsuz fıstık yedim,

pınar tatlım sen daha düselmedinmi yaaa
esmerim sende yoksun ortalarda nerdesini yaa öslettiniz he...
şebodanda ses yok bugün...

merhaba benmi şirin güzel tatlı neşemi yerine getiren arkadaşlarım .....ben bugün çok daha iyiyim biraz önce işe geldim ,az halsizliğim var öksürüğüm var ama buna çokkkkkkk şükür ...bir hafta oldu yaa çok dikkat edin kendinizie valla ....naniknanik

sabah yazdıklarınzı okudum yeni gelen arkadaşlar isimlerinizi hatırlayamadı kusura bakmayın hastalığıma verin :ecrin_bebek: bu duyduklarınız canınızı sıkmasın size daha çok azmi versin aynı şeyleri bende fazlası ile yaşadım ....
[/COLOR]ben geçen sene bu zamanlar 86 kilo idim ,babamın yanında çalışmaya başladım buradaki kısları daha önceden tanıyorum tabiki ama çok fazla samimiyetimiz yok ,neyse aradan biraz süre geçti bir gün sabah geldim bunlar içerdeki odada kahvaltı yapıyorlar benim geldiğimi duymadılar konuşuyorlar ( şişkonun bile sevglisi var ) ben öyle kötü oldum ki inanın anltamam ,hiç muhatap olmadım dedim ki vericem bu kilolaarı sizde göreceksiniz dedim..
bu arada birde enginle uğraşıyorum bana sürekli şişko deyip duruyor,tabi o bana gaz vermek ,beni teşvik etmek için söylüyor.... bu beni nasıl üzüyor ama hiç belli etmiyorum bozuntuya vermiyorum ,seni yanımda zorla tutmuyorum git kendine çıtır sevgili bul o zaman gezme benimle falan diyorum ama ben deki azimi görseniz ....
3+3 besleniyorum ama beni srekli yemek yerken görenler sen böyle yemek yeee verirsin bu kiloları bekle sen falan diyolrar ben aman size ne ben böyle mutluyum yemek yicem sürekli falan dedim hepsine ....
vee allaha şükür kendime ilk koyduğum 70 hedefime yaklaşmama 3 killom kaldı ve görenler artık şaşırıyor.... hani işyerinde konuşanlar var dedidm ya doğum izninden gelen arkadaş beni görünce pınar inanmıyorum sen ne olmuşsun dedin :sm_cool:
neyse çok konuştum ama siz kesinlikle kendiniz olan güveni kaybetmeyin bu kimsenin bilmesine gerek yok sizin bilmeniz yeterli .....

4 .takımmmmmmmmmm kocaman öpücük sizeee ŞenizŞenizŞeniz[/FONT]

Son düzenleme:
öle olsun olsun ..hayal hanım..hiç beni soran yoksenağlama
zaten yogunum gelemiyom yanınıza ve özlüyom sizeyerimseniben
bide hiç bi gram su içmedim ben bugün hala

kızlar sizlerin azim hikayelerini okudukça neşeleniyorum...umut doluyorum
pınarcım çok güzel yazmışsın canım ya...ayrıca o mesai arkadaşlarına da kocaman:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

olsun hayalcim benim ilgiye çok ihtiyacım var..benle ilgilenmezseniz gider karışık tost yerim valla öğleyin hem de karışık mayınezli ketçaplısositosositosositososito

ben yumurtayı çok sewerim ewde kahvaltı edersem kesin yerim ....

özgecim allah daha kötüsünden korusun canım ,acı çekmemesi çok güzel biey dedenin ama ne olur ağlama hem kendini yorarsın hemde bebişi üzersin sen üzüldükçe o daha çok üzülür ...

bengimmm hoşgeldin ağır misafirleri yollamışsın gözün aydın ,ama bakıyorum yine arkadaş ziyaretlerin tam gaz dikat et kendine ...

hanifem kadayıfım :roflol::roflol: kıs güldürdün beni ...ssana kadayıfım diyebilirmiyim ...

şahnurum kilon az az gitsin önemli sen kendini toparladın psikolojin daha iyi ya önemli olan oo ,migren ağrısıda geçmez yaa helede işyerinde geçmiş olsun cnm ....

aynenn yellowummm :dilcikar::dilcikar: benden de ,sana da ii nöbetler valla 24 saat zor yaa ...
jujumm yaa listeyi gördüm takımda 3 cü sıradayım ayyy ne güzel ...

pınarcım evet 24 saat zor sıkıcı oluyor tatlım ama sonrasında 4 gün izinli oluyorum...o yüzden iyi oluyor benim için:smiley-cool:
hayalcim çok sevindim özel ilgine:dance::dance:
kızlar ben yemeğe gidiyorum 15 dakika sonra gelirimcokacimcoook

yellow afiyet olsun,
bende çay aldım şimdi,
ocağada ıspanak koydum pişiyo,1 tatlı kaşığı yağ bıraktım içine soğanlar zor kavruldu garipler :)...

Kızlar yemekte 1 kase ezo içtim birde tavuk but yedim. Galetaya batırılıp kızartılmıştı ama yanında ne ekmek ne pilav yedim

open canım hoş gelmişsin.... Iileştin mi kız

şahnurum ben bişi okudum doğrumu kız ayrılma vs aman ha allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…