merhaba benmi şirin güzel tatlı neşemi yerine getiren arkadaşlarım .....ben bugün çok daha iyiyim biraz önce işe geldim ,az halsizliğim var öksürüğüm var ama buna çokkkkkkk şükür ...bir hafta oldu yaa çok dikkat edin kendinizie valla ....naniknanik
sabah yazdıklarınzı okudum yeni gelen arkadaşlar isimlerinizi hatırlayamadı kusura bakmayın hastalığıma verin :ecrin_bebek: bu duyduklarınız canınızı sıkmasın size daha çok azmi versin aynı şeyleri bende fazlası ile yaşadım ....[/COLOR]ben geçen sene bu zamanlar 86 kilo idim ,babamın yanında çalışmaya başladım buradaki kısları daha önceden tanıyorum tabiki ama çok fazla samimiyetimiz yok ,neyse aradan biraz süre geçti bir gün sabah geldim bunlar içerdeki odada kahvaltı yapıyorlar benim geldiğimi duymadılar konuşuyorlar ( şişkonun bile sevglisi var ) ben öyle kötü oldum ki inanın anltamam ,hiç muhatap olmadım dedim ki vericem bu kilolaarı sizde göreceksiniz dedim..
bu arada birde enginle uğraşıyorum bana sürekli şişko deyip duruyor,tabi o bana gaz vermek ,beni teşvik etmek için söylüyor.... bu beni nasıl üzüyor ama hiç belli etmiyorum bozuntuya vermiyorum ,seni yanımda zorla tutmuyorum git kendine çıtır sevgili bul o zaman gezme benimle falan diyorum ama ben deki azimi görseniz ....
3+3 besleniyorum ama beni srekli yemek yerken görenler sen böyle yemek yeee verirsin bu kiloları bekle sen falan diyolrar ben aman size ne ben böyle mutluyum yemek yicem sürekli falan dedim hepsine ....
vee allaha şükür kendime ilk koyduğum 70 hedefime yaklaşmama 3 killom kaldı ve görenler artık şaşırıyor.... hani işyerinde konuşanlar var dedidm ya doğum izninden gelen arkadaş beni görünce pınar inanmıyorum sen ne olmuşsun dedin :sm_cool:neyse çok konuştum ama siz kesinlikle kendiniz olan güveni kaybetmeyin bu kimsenin bilmesine gerek yok sizin bilmeniz yeterli .....
4 .takımmmmmmmmmm kocaman öpücük sizeee ŞenizŞenizŞeniz[/FONT]