- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #1.821
günaydın kızlar . atın kafanızdan bu karamsar düşünceleri ve incecik olacağınız günleri düşünün ve motive olun . bi dönem hepimiz böyle karamsarlığa kapıldık ama attık gitti.
BİZ DÖNYANIN EN GOZEL GARILARIYIK
HERKEİ KOCAMAN ÖPERİM
canım çok basit.... soran oldumu hayır diyet yapmıyorum dersin olur biter..... ayrıca onların yanında bişey yemen gerekiyorsa ve yemek istemiyorsan da çekinme canım çekmiyor miğdem kötü felan de gitsin....
ayrıca bişey söyleyecek olurlarsa ben kendimi böle de seviyorum benim için sorun değil demeyi öğren... hastırsınlar onlar kolay sanki kilo vermek.....
jujum olur mu olur yaa bi test al yap bakalımkıslar bu arada içime kurt düşürdünüz yaaa :CüvCüv:ya hamişsem .... yani ben olmas die dikkat etmemiştim ama bilemiyorum...delikafadulden
simirya aloo sen önce kendine bi güven bakem,
o onu demiş bu bunu demiş takmayın ya,
ben başlarken diyete annem kardeşlerim hepsi aman 2 gün sonra bırakırsın falan dediler,
hedefin kaç dediler önce 85 demiştim ben alay ettiler olamazsın o kadar diye,
veririsin geri alırsın dediler,
ben o hedefe geldim aşağıda çektim baktılar daha gidiyo kilolarım şimdide en küçük beden pantolonlarım bol diyolar olsun alcan nasılsa geri falan diye ama olsun ben hiç birini takmıyorum,
sadece hırs yaptırıyolar ban afarkında değiller bana iyiylik yaptıklarının,
he evet şu bi gerçek kilo durunca moral bozuluyo bunlara ama daha hırs yapmak lazım,
ben şimdi 70 olcam diyom onlar bana yalvarıyo hırpalama kendini isin şimdi istersen bi kaç daha ver ama falan diye,
ya bi güvenin kendinize ya,etraf ne derse desin takmayın siz dahada hırs yapınki size yapamazsın diyenler söle bi kalsın,
benim en çok ortanca kıs kardeşim sinir eder beni,
geçen diyoki hadi az kaldı benim pantolona gircen diyo:) abla göbeği nasıl erittin diyo,o zayıf ama hafif göbek var,
küçük kısın pantolonları bol geliyo 70 kilo o baseni var onun pantolonların basenleri bana müthiş bol çok kıskanıyo,
önceden aldıklarımı deneyip ne kadar büyük diyolardı,
şimdi aldığımı dene diyorum kendini benlemi kıyaslican deyip giymiyo,
e ne oluyo benim moral süper oluyo,
sizde azim,kendinize güven le yaparsınız kızlar stres veremiyorum aman gitmiyo deyince gitmez metebolizma durur ve direnir haksızlık yapmayın kendinize lütfen silkinin ve kendinize gelin...
simiryna daha çok gençsin takma çok fazla
dediğim gibi taktıkça daha çok gelir katlanarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?