- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #1.801
yellow yeşili nasıl içiyorsun bilmiyorum ama tatlımpoşetleri bende sevmiyom demleme usulü daha güzel oluyo...
canim benim üzme kendini tamammi dikkat et kendinede a.s.kızlar bana akıl verin nolur..elim kolum bağlı şuan ne yapacağımı şaşırdım plan yapamıyorum işin içinden çıkamıyorum.günlerdir de ağlıyorum...dedem geçen haftadan beri çok hasta..aniden oldu bir anda..sapasağlam adamdı..
az önce bizimkilerle konuştum yine..dedem dün sabah iyiydi aradığımda düzeliyor sandım..ama şimdi hep gözünün önüne bişeyler geliyormuş..demiştimde maneviyatı çok kuvvetli diye..sürekli gülümsüyormuş,evin içindekileri görmüyormusunuz tıklım tıklım dolu cami gibi diyormuş..abdest almaya yer yok diyormuş,sürekli kuran yazılarını görüyormuş satır satır,ya rasülallah sen ne kadar güzelmişsin diye bağırıyormuş bir anda..aslında kafası yerindeymiş ama sürekli böyle şeyler görüyormuş..bunama falan yok yani..yani ölüme çok hazırlıklı,aslında böyle olması beni biraz rahatlattı,acıda çekebilridi kötü şeylerde görebilirdi..bu durumda annem gelemez..eğer doğuma kadar dedem vefat ederse ben burda duramam mutlaka cenazesine gitmek isterim..ama gidemem de...dr um burda..ya oraya gittiğimde doğum yaparsam..
inanın elim kolum bağlı ne yapacağımı düşünüyorum..annemin gelememesini takmıyorum zaten bir şekilde atlatırım orayı..bana mantıklı bişeyler söyleyin napıcam
jujum asil ozamanlarda yumurtlandigi icin ozaman hamile kalma sansin daha yüksek canimb enim asil ozamanlardikkat etmen lazimhadi yaaaaaaaaaaaaa ben regliden bir hafta sonra ve regli olmaya b,r hafta kala hamilelik olmas die biliyordum bu ikisi arasındaki kalan bir haftanın en verimli dönem olduğunu sanıyordum ... amaninnnnnnn içiime kurt düşürdün bak şimdi
canim benim dikkat li düsün olurmu gercekten yuva kurmak zo rama yikamk cok kolay vede daha cok kücük evladin var canim benim herkes bi sekilde cekiyo ama bunlara sabredip dayanmak güzel günler icin muhakkak mukafatini alacaksincanim benimgünaydınlarrrr
canım ya iş yerinde de sıkıntılarım var ama şimdiki sıkıntım kocamla alakalı koptuk artık şu saatten sonra toparlanabilirmiyiz emin değilim. yaşamayan bilemez Allah kimseye yaşatmasın arada çocuk olunca insan 100 kere düşünmek zorunda kalıyor napıcam bilmiyorumm hayırlısı diyorum hakkımızda hayırlısı...
ikim fundacim sen ansilsin canim benimSlm herkese
ee juju hoşgeldin canım
hayal nur şahnur şebnem bengi pınar kamer hanife nassınız bakem?
canım teneke kutudaalmıştım çaykur bergamot aromalı..süzgeçli porselen bardağım var onda içiyorum..ama ne biliyim içim kıyılıyor çerkenkaydirigubbakcemile3sen nasıl kullanıyorsun canım yeşil çayı?
canim benden tavsiye limon sik icine daha icilir oluyo canim benim öyle dene bide a.s.
günaydın...
ben sabah 1yımırta 1dilim ekmek 1bardak çay ve ascık peynir yedim..
bugün iyi değilim kızlar yaaaa..
yani böyle otobüste kızlara baktım incecik çok güzeller... deidmki neden yaaa.. nedne biz zayılamak zorundayız neden biz.. neden ben dedim kendi kendimeeee...
ha zayıf ha şişman aynıyız işte insanız dedim..
oooof çok garip bir pisikoloji içindeyim Allah beni bu düşüncelerden kurtarsın:))
canım benim aynı psikoloji bende de var...
zayıflamadan aşamayacağız maalesef...
ilk önce kendimize inanmalıyız...
sabah tartıya çıktım moralim bozuldu..
okadar dikkat ediyorum ama yok olmuyor ya
bir anda fıs diye sönmek değil amacım ama dikkat ettiğim halde neden ibre yukarıya çıkıyor... üstüne üstük birde emiziriyorum bunun hiç mi faydasını görmeyeceğim
sabah çaycımız esra biraz farkediyor sende gelişme var dedi ama tartı öyle demiyorrr
adette olamadım 8 ay oldu onun şişkinliği de var adet olursan daha kolay kilo veririsin diye beni umutlandırıyorlar...
kızlar birşey söyleyin akıl verin bana napıyım
rejime tam gaz devam bırakmayı kesinlikle düşünmüyorum
ama neden çok yavaş gidiyor....
ben daha yolun başındayım....
herkese günaydın yumurtayamı başladın izmirim sende:)
izmir tatlım moral bozma de kendine bende böle olcam diye
Kuzucum senin hiç olmassa hayatında bir kişi var fark eden..
bana "sanki biraz dahamı kilo aldın buaralar diyet işe yaramıo snaırım" diyen arkadaşlarım var...
çok moralim bozluyor..
bende diyeti bırakmak istemiyorum elbellte ama ara ara motivasyonum çok düşüyor.. hatta kayboluyor.. bugün olduğu gibi..
iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama... iyi birşey bulamıyorum..
sana akıl veren olursa aynısından bendee istiyorum yaaaaaaa....:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?