- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #1.881
he tamam o zaman erken yada geç in sen onlardan beraber inmen gereken durumlarda günlerde kahvaltıyı geç yaptım de,
zayıflayınca soran olursa ne yapıyon falan derler fark edince sende hiç kendi gidiyo de :roflol:...
juju biz senin ensemizde olduğunu hissediyoz sen merak etme tatlım,
etkin çok bize...
JUJU cum senin etkiisiz eleman olman mümkün mü kızz..senin o arada yazışların bile heyecanlandırıyor bizidelikafadulden
hayalcim kendiliğinden gitti dicem..hiç zınnık koklatmıcam onlara spor diyet tecrübelerimle ilgili:roflol:
kıs ölede ben geçen hafta gün boyu 1 yumurta 5 kayısı,yeşil çayla idare ettim ya bi kaç gün ondanmı ne iki kaşık yesem şişlik oluyo yesemmi yemesemmi bilemiyom ki
yesem bi yemesem başka dert
az aldım bide yemeği ama gitmiyo ki...
tatlı arkadaşlarım bu arada sizlerle bir sevincimi paylaşmak istiyorum=1.5 yıldır evliyim ve kirada kalıyoruz..geçen gün eşim bi arkadaşından satılık bir ev oldugunu duymuş ve ev normal fiyatının yüzde otuz aşşa fiyatına biz biraz daha pazarlık ederek uygun bir fiyata evi bağladık:asigim:zaten kiraya 400 tl ödüyorduk her ay ve her ay bu parayı dışarıya atıyor gibi oluyorduk..evimi gidip gördüm çok sıcak çok kullanışlı geniş ferah bir ev...içerisine tadilat yapıcaz..parke alçı dolap falan fıstık..sanırım yaklaşık bir ay sürer ve sonra yeni evime geçicem..çok mutluyum,ALLAH utandırmasın ve borcunu bitirmeyi nasip etsin ..çünkü bir kısmını kredi çekicez..aslında borç ödemek beni sıkıyor ama diğer türlü de para biriktiremiyoruzyasakkelime
ve ev tadilat yapılırken ben de koşuşturmacadan zayıflayacağımı ümit ediyorum..ve yeni evime 64 kg ile gitmek istiyorum..sporumu aksatmazsam sanırım düşerim o kiloya:dance::1hug:
teşekkürler jujummm amma sanki artık yoruldum sıkıldımm gibi hissediyorummm kızmaa ne olur ama öleee...yiyip yiyip çatlamak istiyorummm neden böyleeeValla ben anlamam hayalcim....... Burada ilk baştan beri verilenler yer alıyor .... Hanifemi özel olarak tebrk ediyorum ne güzel vermiş beni bile geçmiş..... Bakalım bu ay kim kimi sollayacak...
nurr nasıl sevindim anlatamamm ..ayıptır sormanı kaç maniii...izmir istanbula göre daha ucuzdur...tatlı arkadaşlarım bu arada sizlerle bir sevincimi paylaşmak istiyorum=1.5 yıldır evliyim ve kirada kalıyoruz..geçen gün eşim bi arkadaşından satılık bir ev oldugunu duymuş ve ev normal fiyatının yüzde otuz aşşa fiyatına biz biraz daha pazarlık ederek uygun bir fiyata evi bağladık:asigim:zaten kiraya 400 tl ödüyorduk her ay ve her ay bu parayı dışarıya atıyor gibi oluyorduk..evimi gidip gördüm çok sıcak çok kullanışlı geniş ferah bir ev...içerisine tadilat yapıcaz..parke alçı dolap falan fıstık..sanırım yaklaşık bir ay sürer ve sonra yeni evime geçicem..çok mutluyum,ALLAH utandırmasın ve borcunu bitirmeyi nasip etsin ..çünkü bir kısmını kredi çekicez..aslında borç ödemek beni sıkıyor ama diğer türlü de para biriktiremiyoruzyasakkelime
ve ev tadilat yapılırken ben de koşuşturmacadan zayıflayacağımı ümit ediyorum..ve yeni evime 64 kg ile gitmek istiyorum..sporumu aksatmazsam sanırım düşerim o kiloya:dance::1hug:
izmirli benim bi arkadaşım akşamları buğday çorbası yiyerek 30 kilo verdi 5-6 ayda kalorisiz hemde doyurucu diyodu bana bazen sütlü bazen yoğurtlu yiyomuş...buarada bende öğle yemeğimde buğday çorbası içtim..
değişik çok doğurucu birşeymiş.. ilk kez yedim:))
yanında salata ve yoğurt yedim..
şahnurum ben bişi okudum doğrumu kız ayrılma vs aman ha allah korusun
ne ayrılması ya şahnurmu nben görmedim gözümden mi kaçtı :uhm:
şahnurmu gidiyomuş bende fark etmedim ya sanmam öle olcanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?