• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar . atın kafanızdan bu karamsar düşünceleri ve incecik olacağınız günleri düşünün ve motive olun . bi dönem hepimiz böyle karamsarlığa kapıldık ama attık gitti.
BİZ DÖNYANIN EN GOZEL GARILARIYIK

HERKEİ KOCAMAN ÖPERİM

kısım yumurta sefilmezmii yaaaa valla hergün olsa hergün yerim her ürlüsünü hemide......

ya ben yaylada kahvaltı yapmayı ösledim yaz gelsede gitsek yaylaya...

dimi ama nurcanım ya ne bu karamsarlık bende diyom.... ben gözelim ben gözelim deyin durun sadee

günaydın kızlar . atın kafanızdan bu karamsar düşünceleri ve incecik olacağınız günleri düşünün ve motive olun . bi dönem hepimiz böyle karamsarlığa kapıldık ama attık gitti.
BİZ DÖNYANIN EN GOZEL GARILARIYIK

HERKEİ KOCAMAN ÖPERİM

BİZ DÖNYANIN EN GOZEL GARILARIYIK :roflol::roflol::roflol:
aay çok hoşumaaa gitttiiii...

günaydın güzel takımımın şeker çıtırları
maşaallah bugün herkes erkenci
izmirlim canım sıkma canını kimbilir o zayıf diye imrendiğin insnların ne sıkıntıları dertleri var içlerinde
her zamn haline şükret tabii şükrederken de tedbiri elden koyma
ben de2.kızımdan sonra senin psikolojündeyidoğumdan 6 ay sonra 85 kiloya çıkmıştım
ama üstümde kalan 5 k,lo fazla yapıştı resmen
ne yapalım sağlık olsun onu da vericez inşaallah
sağlığımız yerinde olsun bahtımız güzel olsun gerisi olur allahın izniyle
beterin beteri var güzelim.
jujumun dediği gibi kilo takıntı haline geldikçe eklenerek geri geliyor bende öyle oluyor en azından
çok kouştum üzgünüm ama
misafirim var bugün uğrayamam öğle sonu
sabah kahvaltım aynı
öğleye de ıspanak yicem sadece çünkü dünden beri wc problemim var.

canım çok basit.... soran oldumu hayır diyet yapmıyorum dersin olur biter..... ayrıca onların yanında bişey yemen gerekiyorsa ve yemek istemiyorsan da çekinme canım çekmiyor miğdem kötü felan de gitsin....

ayrıca bişey söyleyecek olurlarsa ben kendimi böle de seviyorum benim için sorun değil demeyi öğren... hastırsınlar onlar kolay sanki kilo vermek.....

hakikaten kilo vermek hiç kolay değilmiş:delphin:
buarada miğdem kötü demek iyi fikirmişkaydirigubbakcemile3
bizim ofis piknik alanı gibi maşallah.. diyet yapıyorum demesem masam yiyeklerle doluyo.. herkes bişi alıyo bişi bırakıo..
diyet yapıyorum deyincede bazıları dalga geçiyo, bazıları bişi yerken gördüğünde oo bu nasıl diyet yeme kızım diyo..
nasıl kızıyorum sinirim bozuluo.. sanki diyetteyim diye bişi yemicem..
ama bunlara kulak asmamayı öğrenmem lazım sanırım:çok üzgünüm:

simirya aloo sen önce kendine bi güven bakem,
o onu demiş bu bunu demiş takmayın ya,
ben başlarken diyete annem kardeşlerim hepsi aman 2 gün sonra bırakırsın falan dediler,
hedefin kaç dediler önce 85 demiştim ben alay ettiler olamazsın o kadar diye,
veririsin geri alırsın dediler,
ben o hedefe geldim aşağıda çektim baktılar daha gidiyo kilolarım şimdide en küçük beden pantolonlarım bol diyolar olsun alcan nasılsa geri falan diye ama olsun ben hiç birini takmıyorum,
sadece hırs yaptırıyolar ban afarkında değiller bana iyiylik yaptıklarının,
he evet şu bi gerçek kilo durunca moral bozuluyo bunlara ama daha hırs yapmak lazım,
ben şimdi 70 olcam diyom onlar bana yalvarıyo hırpalama kendini isin şimdi istersen bi kaç daha ver ama falan diye,
ya bi güvenin kendinize ya,etraf ne derse desin takmayın siz dahada hırs yapınki size yapamazsın diyenler söle bi kalsın,
benim en çok ortanca kıs kardeşim sinir eder beni,
geçen diyoki hadi az kaldı benim pantolona gircen diyo:) abla göbeği nasıl erittin diyo,o zayıf ama hafif göbek var,
küçük kısın pantolonları bol geliyo 70 kilo o baseni var onun pantolonların basenleri bana müthiş bol çok kıskanıyo,
önceden aldıklarımı deneyip ne kadar büyük diyolardı,
şimdi aldığımı dene diyorum kendini benlemi kıyaslican deyip giymiyo,
e ne oluyo benim moral süper oluyo,
sizde azim,kendinize güven le yaparsınız kızlar stres veremiyorum aman gitmiyo deyince gitmez metebolizma durur ve direnir haksızlık yapmayın kendinize lütfen silkinin ve kendinize gelin...

günaydınlarrrr

kıslar bu arada içime kurt düşürdünüz yaaa :CüvCüv:ya hamişsem .... yani ben olmas die dikkat etmemiştim ama bilemiyorum...delikafadulden
jujum olur mu olur yaa bi test al yap bakalım

nurcan canım demek ben dünyanın en gözel garısıyam haa sabah sabah güldürdün beni bu halde
migrenim tuttu ağrı kesici aldım o da mideme dokundu başım çatlayacak gibi oluyor ne yapacam bilmiyom

günaydın tatlı arkadaşlarımmma.s.
bugün nöbetçiyim 24 saat ve hastanedeyim..o yüzden fazla yazamayabilirimbenneyaptımki
dün akşam o kadar yorgundum ki arkadaşlar akşam yürüyüşümü aksattım..allahtan sabah yürüyüşümü yapmıştım..ama çok vicdan azabı çektim
ve dün akşam yediklerim baya bi fazla kaçtı..bi daha asla yapmıycam bunu...gece uykum bile kaçtı bu yüzden
ve bu sabah çeyrek simit yedim
ve karnım agrıyor ve midem bulanıyor sanırım grip olcucam:uhm:
kızlar bu arada ben ce de kilolarımızı kafamıza takmayalım ..hem o zaman kilo verimimiz duruyor hem de aksine alıyoruz..ben 63 kiloyken çok takıyordum kafama kilolarımı bir baktım 75 olmuşum:dilcikar:

kesinlikle takmamak gerekiyor
çevreye kulak tıkamak hatta söylrdikleriyle alay etmek gerekiyor
hatta onlar birşey söylediklerinde takmıyormuş gibi davranmak gerekiyor
ben öyle yapıyorum fazla dokunmuyorlar bana o nedenle
bana esra çok kilo aldın yapma böyle dediklerinde daha hedefime ulaşamadım diyorum
tabi içimden üzülüyorum
ama daha çok üstüme gelmemeleri için bunu yapmalıyım diyorum kendi kendime

simirya aloo sen önce kendine bi güven bakem,
o onu demiş bu bunu demiş takmayın ya,
ben başlarken diyete annem kardeşlerim hepsi aman 2 gün sonra bırakırsın falan dediler,
hedefin kaç dediler önce 85 demiştim ben alay ettiler olamazsın o kadar diye,
veririsin geri alırsın dediler,
ben o hedefe geldim aşağıda çektim baktılar daha gidiyo kilolarım şimdide en küçük beden pantolonlarım bol diyolar olsun alcan nasılsa geri falan diye ama olsun ben hiç birini takmıyorum,
sadece hırs yaptırıyolar ban afarkında değiller bana iyiylik yaptıklarının,
he evet şu bi gerçek kilo durunca moral bozuluyo bunlara ama daha hırs yapmak lazım,
ben şimdi 70 olcam diyom onlar bana yalvarıyo hırpalama kendini isin şimdi istersen bi kaç daha ver ama falan diye,
ya bi güvenin kendinize ya,etraf ne derse desin takmayın siz dahada hırs yapınki size yapamazsın diyenler söle bi kalsın,
benim en çok ortanca kıs kardeşim sinir eder beni,
geçen diyoki hadi az kaldı benim pantolona gircen diyo:) abla göbeği nasıl erittin diyo,o zayıf ama hafif göbek var,
küçük kısın pantolonları bol geliyo 70 kilo o baseni var onun pantolonların basenleri bana müthiş bol çok kıskanıyo,
önceden aldıklarımı deneyip ne kadar büyük diyolardı,
şimdi aldığımı dene diyorum kendini benlemi kıyaslican deyip giymiyo,
e ne oluyo benim moral süper oluyo,
sizde azim,kendinize güven le yaparsınız kızlar stres veremiyorum aman gitmiyo deyince gitmez metebolizma durur ve direnir haksızlık yapmayın kendinize lütfen silkinin ve kendinize gelin...

hayalcim çok teşekkürler..
ya bu günlerde biraz sarsıntılı biraz çalkantılı günler geçiriyorum..
güzel taraftan olumlu taraftan bakamıyorum olaylara..
kilo konusunada gelince geçen yaz 69a kadar inen biri olaraktan ve tekrar geri almamdan kaynaklanan bir güvensizlik var kendime..
sağlıklı beslenicem ve bu kilolar kendiliğinden gidicek bende biliyorum.. daha önce gittiler çünkü ama yine geri alıyorum ozman bu çaba niye diyorum kendi kendime...
benim kendimle halletmem gerekn sorunalrım var sanırıma.s
aşmam gereken daha çook şey var çooooooooooooook:delphin:

ya kızlar bende de ne var biliyonuz mu
birileri ne güzel zayıflamışın dedi mi
koyuveriyom kendimi ye ayyüce ye
ne saçmalık di mi aksine şevke gelip hiç yememem lazım ama
aksi bi garıyam bewn de işte

simiryna daha çok gençsin takma çok fazla
dediğim gibi taktıkça daha çok gelir katlanarak

İşte genç olduğum için daha çok üzülüyorum..
bu yaşta veremiyceksem ne zman vericem diyorum.. veridğimde ya tekrar eskisi gibi geri alırsam diyorum..
burda çoğu kişinin çocuğu var doğum yapmış doğumdna sonra verememiş.. kimi evlendikten sonra almış verememiş..
ben daha evlenmedim bile:))
yok ben tekrar tekrar hayalin yazdığını okuyorum çok iyi geliyo:))
hatta bi kaç baaşarı öyküsü okusam hiç fena olmayacak:))

Back