- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #1.741
Ben mekiğe başladım kızlar memişler küçülünce gobeeem göze battı. Fırsat buldukça çekiyorum.
Hayalcim yürü bak nasıl hızlanıyor kg. vermen.
canım inşallah tartıya da yansır yalnız incelme hissettikçe diyetime daha bi dikkat ediyomşahnur canımcım hoşgeldin tatlım,
kıs incelmede çok güzel bişey sonuçta bi sürü kilo verip belli etmeyenler var böle en azından ince görünüyoruz oh süper tebrikler canımcım inş tartıyada yansır baya...
canım allah kavuıştursun mu desem ne desem bilmiyom hadi bakalım toparla kendini bir an önce bak seninle ben rakiptim ben koyup gececem ona göre yetiş banaşahnur nasılsın güzelim
nasıl gidiyor diyetin
ben de kayınvalideler varken ipin ucunu iyice kaçırmıştım ve resmen bunalıma girmiştim
ama bu hafta iyiyim maşaallah
ben geldim kıslar,
aştım kendimi büro için alışveriş yaptım genelde sosis,salam,ciğer,makarna,azır çorba vs tartı yiyorduk burda marketten bu kez gittim ıspanak,kabak,mantar,salata yapacak malzeme aldım sebzeyle beslencem gali buradada burdaki bebede kendi bilir yesin anacım mis gibi pişircem ben hıh,
şimdide öğlen yemeğim salata yaptım içine 2 tane kadın budu köfte doğradım onu yiyorum(köfte hazır olanlardan)
salam sosis vs almadım oh ii ettim zayıflıcam ben:)...
40 dkda yürüdüm geldim biraz yokuş yukarı oldu ama olsun ecik işe yarar ganımca:)...
kızlar bana akıl verin nolur..elim kolum bağlı şuan ne yapacağımı şaşırdım plan yapamıyorum işin içinden çıkamıyorum.günlerdir de ağlıyorum...dedem geçen haftadan beri çok hasta..aniden oldu bir anda..sapasağlam adamdı..
az önce bizimkilerle konuştum yine..dedem dün sabah iyiydi aradığımda düzeliyor sandım..ama şimdi hep gözünün önüne bişeyler geliyormuş..demiştimde maneviyatı çok kuvvetli diye..sürekli gülümsüyormuş,evin içindekileri görmüyormusunuz tıklım tıklım dolu cami gibi diyormuş..abdest almaya yer yok diyormuş,sürekli kuran yazılarını görüyormuş satır satır,ya rasülallah sen ne kadar güzelmişsin diye bağırıyormuş bir anda..aslında kafası yerindeymiş ama sürekli böyle şeyler görüyormuş..bunama falan yok yani..yani ölüme çok hazırlıklı,aslında böyle olması beni biraz rahatlattı,acıda çekebilridi kötü şeylerde görebilirdi..bu durumda annem gelemez..eğer doğuma kadar dedem vefat ederse ben burda duramam mutlaka cenazesine gitmek isterim..ama gidemem de...dr um burda..ya oraya gittiğimde doğum yaparsam..
inanın elim kolum bağlı ne yapacağımı düşünüyorum..annemin gelememesini takmıyorum zaten bir şekilde atlatırım orayı..bana mantıklı bişeyler söyleyin napıcam
günaydınlarrrr
kuzucum canım hayırdır sizinde mi iş probleminiz var yoksam direk koca mı? allahtan ben kocadan yana şanslıyım bi sıkıntım yok da bi de düzenli bi işi olsaydı
canım ya iş yerinde de sıkıntılarım var ama şimdiki sıkıntım kocamla alakalı koptuk artık şu saatten sonra toparlanabilirmiyiz emin değilim. yaşamayan bilemez Allah kimseye yaşatmasın arada çocuk olunca insan 100 kere düşünmek zorunda kalıyor napıcam bilmiyorumm hayırlısı diyorum hakkımızda hayırlısı...
kızlar yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum hem işler yoğun hemde canım sıkkın kusura bakmayın
öğlen bir kase çorba içtim iki dilim ekmek yedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?