Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben kaçar kıslar birazdan çıkcam gelemem belki takıma geri ii ve hayırlı akşamlar,
yarın daha zayıf olalım emi:),
öpyorum sizi ben yürümeye didiyom...

Kızlar okudum ama cevaplayamadım....

Hanifem anam ben unuttum dimi doğum gününü kutluyıorum geçte olsa.... Kriz mi vurdu sizi kız noldu anloamadım....

Hayal sende nerde ne yenecek ii biliyon ben balık ekmekyemek istedim ama fırsat olmadı....

şahnurum canımcım eee senin gelişmeleri merak ediyorum aslında ...

Valla kuzuzuzu ve bengiiiiiii valla sizi gebertecem ne demek yedim yaaaa.... Ben mezun olup gidecem valla ne yaparsanız yapın sizde ... Kuralları yıkarmısınız naparsınız bilmem

bu arada ben kaçıyorum öğleden sonra fazla yazamadım oğlum yanımdaydı full oyun oynadı malesef zamanım olmadı

jujum bende türkiyeye gittigimde yazin bende öyleydim acayip yemistim ama kilo vermis tim orda sürekli geziyosun ondan hareket halindesin ama bak simdi oturuyom evde sen debüroda ondan tatile gittimi keyifler iyi bol bol hareket ondan kilolar gidiveriyo
ben kaçar kıslar birazdan çıkcam gelemem belki takıma geri ii ve hayırlı akşamlar,
yarın daha zayıf olalım emi:),
öpyorum sizi ben yürümeye didiyom...
hadi bakem verme de kilo ben sana biliyomklava:

hayalcim bu spor öncesi yeşil çay olayı çok iyiymiş yaa.hemen uygulamaya alalım:jeyyar:

jujum demissinya önce hizli verdin simdi durdun diye normaldi zaten diyete basladinmi önce cabuk veriyosun ama ben hafta sonlari dikkat edemiyom yaa aldikalrimi hafta ici veriyom anca oluyo zaten ama zaten yavas yavas verim yeter 2 haftada bir 500 gr versem yeter uyari almamak icin

selam arkadaşlar..bugünkü yürüyüşümü tamamladım..toplam 85 dakika
yürüyüşten önce de hayalcimin önerisiyle yeşil çayımı içtimkaydirigubbakcemile5
öğle yemeğinden sonra ara olarak papatya çayıyla çeyrek simit yemiştim
akşamüzeri bir kabuklu yeşil elma
ve akşam yemeğim 120 kaloriye eşdeğer pizzakaydirigubbakcemile
az sonra da sirkeli suyumu içicem yanında da 2 kuru kayısı
hepinize iyi geceler:enbuyukkk:

günaydın
akşam bir kase mercimek çorbası,
1 adet küçük biber dolması bol yeşillik (tuzsuz, yağsız, sadece bol limon sıktım üzerine)

sabahta evden çıkarken ayak üstü atıştırdım maalesef...
peynir zeytin ekmek (ekmeği kaçırdım fazla yedim...) öğlen ve akşam kapatırım arayı

günaydınlar..
dün doğru düzgün birşey yemedim..öğlen bir ara çbk kraker yedim 2-3 tane okadar..

sabah özüme döndüm:))
1yımırta yedim.. 1dilim kızarmış ekmek.. 1dilim peynir ve 2bardak çay içtim..

herkese günaydın nasılız bugün bakem,
jujum bilcem tabe ne yenir nerde yenir:)
yellow bende bugün içcem yeşil akşam çıkmadan canımcım inş doğrudur etki eder,

akşam:
5 kaşık ıspanak 5 kaşık sarımsaklı yoğurtla yedim,

sabah:,
1 yumurta haşlanmış,
2 zeytin,
1 dilim kepek ekmek,
1 kupa siyah çay içiyorum,
artık suyuda .çok içecem ben ya su içemiyom ben of...

kızlarr günaydnn

ne var ne yok...dün can sıkıntısıyla mutfağa attım kendimi hafta sonu kadayıf almıştım fırsat bulup yapamamıştım...dün akşam yaptımm...tam bii faciaa oldu neden öle olduuuu anlamadım...ilk kez yaptımm kadayıfçı dediki bana az derecede ağır ağır pişiriceksin bende öle yaptım kıkırdak oldu resmen...şerbetledim ama yinede sertt sabah tepsiyi anneme bıraktım bakalım yiceklermii ....dün kardeşim uğradı sıcak sıcak verim tadına baktıı yaa hanife bu aynı şadumanın sütlacına benzemiş deyinceee eşimde koptu dünden beri dalga geçiyolar benle...ellerine yüzlerine dursun yedikleri o kadar lezzetleri bi anda unuttu nankörler....

ben yemedimm bilee balının tadına baktım hiç keyfim yoktu zaten canımda istemedi....3 gündür wc çıkamıyodum bu sabah sonunda çıktımm ama işe geç kaldım durdu durdu evden çıkarken yakladı beni...

sizler nasılsınızzz...

bengicimm üstün performans bekliyorum senden..

ya hayalll yen hergün nasıl yumurta yiyosun ...bütün diyet listelerinde aynıdır haftada en fazla 2 yumurtda yenirr sen dayandın yumurtaya bi ara ver bakalımm peynir falan ye belki daha güzel kilo verirsin...ne bilemm aklıma geldii dedimm...

şeboo yok piyasada....

kuzummm keyfin yerine geldimi....

nurr çok güzel yürümüşsünnn aferin sana birey olarak güzel yarışıyosun kendinlee....14 şubata ne kaldı şürda...
beni hiç sormayın ne yediğimide yazmıyom zatiii ...hee yazmıyorum diyede abarttığımı sanmayınn ama düzensiz öle böle gidiyo iştee

esmerim kadayıfın üzerine yağ eritip döktünmü tatlım sen,
yumurtaya gelince karındaki yağları eritmek için protein şartmış canım,
bizim bi abla bi dünya para döktü ünlü özel bi diyetisyene gitti her sabah 1 tane lop haşlanmış yumurta yemesini söledi karın yağlarının erimesi için,kadında eşide yaptılar ve süper şimdi kilo almıyo bile kadın bide doğum yaptı üstüne çıbık gibi duruyor,onun diyet listesine göre sabah haşlama yumurta şart,
ha ben pek sevmiyorum ama sırf göbek gitsin diye yiyorum,
bide bende inanmıyordum hala kızıyla beraber başladık biz diyete akşamlar 1 saat pilates yapıyorduk,(ben bide üstüne 15 dakka karın hareketi yapıyodum)
o kola bazen cips kuru yemiş vs yiyodu,
ben o 3 ay ağzıma hiç birini sürmedim ben kahvaltıda arada yumurta peynir zeytin kepek vs yiyordum hatta tam olarak,
3 zeytin,1 dilim peynir,1 dilim kepek ek.yiyordum
o sabah bunların yanında bide haşlam ayumurtayı hergün yiyordu,
ben daha çok kilo verdim ondan ma şu var ben basenlerden verdim göbek az gitti o direk karından eritti,
oda yumurtaya bağlıymış canımcım,
bende o sebeple yiyorum her sabah o tuzsuz iğrenç yımırtayı:)
şuda var karın bölgemde incelme var tatlım,tartıya yansımasada karnım daha geri çekildi...

Son düzenleme:
günaydın şekerler
bugün kahvaltıyı 9.30 gibi yaptım okul tatil olunca
1 dlim kepek ekmek az peynir 3 zeytin 2 kez de minicik bal yedim1 2 lokma da kek
arada 1 elma yerim
yemekte de ıspanak ve makarna yapıcam
ama makarna almam sadece yoğurt ve ıspanak yerim
bi de kilo aldım diyodum ya kilom reglden sanırım yani reglim tam anlamıyla gelince eskiye döner ben
cumaya herşey güzel olcek inşaallah

e hayalim ben yumurtayı hiç bir şekilde ağızıma sürmem
proteini başka nasıl takviye ederim
ooooyyyy her gün haşlanmış yumurta aman ya rabbim

bengim bende sevmiyodum ama napcen neye katlanmıyozki 1 kilo eksilme uğruna
dediğim halamın kızı menemene bile kırdırmazdı yumurta,ne kırılmışını ne haşlaması ağzına sürmezdi bide miğdesi bulanırdı öle bi yediki ama karşılığını aldı,
bende şimdi bi gün durup bi günmü yesem yada hergün devammı etsem karar veremiyomki...
makarna ye ama sossuz ye sadece haşlanmış olarak al tabağına zararı yok öle canımcım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…