• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Rabbim bölesini hepimize verir inş.... ösgem sende üzme kendini hem belli olmas bak benim anneannem memlekette gidiyor die haber geldi. Doktor getirmişler eve felç inmiş doktor bişey yapamayız hastaneye felan gtmesine gerek yok eceli gelmiş bekleyeceksiniz demiş.... Annemler felan toplandı gitiler tabi yetişelim die... Gittilerki ölür dedikleri kadın toparlanmaya başlamış hemen dayın bindirmiş arabaya hoppp mersine getirdi aaa baktın anneannem yürüyor arabdan indi.... Millet şaşırdı tabi noldu felan .. Neyse bir yıl daha yaşadı tekrar memlekete gittiğidne vefat etti anneannem eceli onu orada bekliyormuş demek....

Yani hiç belli olmas özgem

Slm herkese
kızlar pencere hep açık arar ara okumaya çaışıyorum
beyaz lilyum canım allah yardımcın olsun
kuzuzuzu canım sakin kafayla düşün hakkında hayırlısı bebişin küçücük daha, benim de eşim bir yıldır işsiz tek maaşla evi idare etmeye çalışıyorum çok zok günler geçirdik sabrettim çok büyük tartışmalar yaşandı tabi ama gidecek yerim yoktu şimdilerde aklı başına geldi gibi, hepimizin allah yardımcımız olsun zor biliyorum

ee juju hoşgeldin canım
hayal nur şahnur şebnem bengi pınar kamer hanife nassınız bakem?

şahnurum canım yemek yapma imkanım var evet,
burda çalışan olmadan önce ben sebze haşlayıp yiyodum falan ii gidiyodu,
çocuk başladı buraya bi ben varım bi o kendime yemek yapınca ona vermesem olmadı,sebze haşlama yapmakta onada tuhaf gelio bana,basit şeyler çorba makarna vs yapıyodum,
dedim bugün aman yemek yapayım yesin benle az yağlı yaparım haşlama yapmam az kalorili yemek olarak yaparım dedim aldım sebzeleri,
öğlende salata yaptım yarısını zorla yedim valla,
hani diyolarya yavaş yeyin doyduğunuzu hissedin diye pc başında buraya yazdım
daha yarısına gelmeden şiştim bıraktım,
ben normalde hıslı yiyorum demekki yavaş yicem artık burda yazarken yicem ki az olsun:)
hemde sebze yicem oh:)...

funda tatlım hoşgeldin iyiyim şükürler olsun sen nassın,
juju ya bu liste haksızlık ama ya dün gördüm ben ben kaç kilo verdim burda kaç,
şimdi dicenki takıma gireli ah ah o evde olduğum dönem şişmeyeydim ah:)...

Valla ben anlamam hayalcim....... Burada ilk baştan beri verilenler yer alıyor .... Hanifemi özel olarak tebrk ediyorum ne güzel vermiş beni bile geçmiş..... Bakalım bu ay kim kimi sollayacak...

kızlarr ben geldiiim...çok yogundum giremedim bir kaç sattir:utangac:
öğle yemeğimi bölük pörçük yedim ve sinirliydim yemek mi beni ben mi yemeği annayamadımsositososito1 kase tarhana çorba yarım dilim ekmek 1 kaşık bzelye 1 kaşık pilav..şimdi de çay içiyorum
1 saat sonra filan eve gidip temizlik yapmam gerek..evim o kadar dağınıkki 2 gündür..ev dağınık olunca bende sinirli agresif çekilmez oluyorum eşime bağırıp duruyorum,,,evimi temizleyip yürüyüş yapmam gerek..çünkü yarın nöbetçiyimmirmirmirmir

gülercim hoşgeldin canım..iyiyim sen nasılsın?ben bugün çok sinirliyim pek sebeb yok aslında...damarımda bile hissediyorum valla bugün sinirli oluşumu:jeyyar:

Sarı şeker canım ara ara dikkat ediyorum da sen bizim takıma geldiğinden beri baya bir çoştun kıssss eferim valla gözüm üstünde ....ne güzel yürüyüşünüde ihmal etmiyorsun ...

hafta sonum biraz kaçamaklı geçti bu sabahtan itibaren yine tam gaz yola devam:)))
kahvaltım lor peyniri bir dilim ekmek domates ara yapmadım yeşil çay içtim öğlen 2/3 çatal yoğurtlu pancar ekmeksiz lahana çorbası bir koca kase. üzerine yeşilçay.
cumaya kadar lahana çorbasına devam edicem yine...

JUJU cım gözünün üstümde olmasına çok sevindimhihoyyytbu sefer çok farklıyım .çok iyi hissediyorum kendimi yaza kadar çıtır olucamkaydirigubbakcemile5
hayalcim psikopata bağlandım ben bugünsırnaşık şeysizlerle yazışınca rahatladım çok şükürŞeniz

kız geçen hafta boyunca öleydim ben sinirden çatlıyodum bunalıyodum,
sebep olmadan daralıyodum kim ne dese parlıyodum geçti şükür sende atlat inş çabıcak:)...

aslında çok bişiy yok ama benim sanırım tek sorunum kilolarımsenağlamayanımda zayıf kişiler kilodan konuştu mu dalasım geliyo onlara,,her şeyi kafama takıyorum eşime bağırıyorum ..halbuki eşimm çok geçimli sakin ve anlayışlıdır...nazım ona geçiyo diye bağırıp duruyom adama:utangac:biraz kendimi rahat bırakmam gerek hiç böle diildim..her gören bana çok şişmişsin ..kaç aylık hamilesin ...sen noldun böleee diye diye böle oldum ben:çok üzgünüm:
ama sizlerin yanınızda iyiyim ve aşıcam bu sorunumukaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

Sarı şeker kasma kendini bukadar yaza fit olucanı düşün çok bişey değil 10 kilo gider kesin yaza ozaman gürürüm ben o kilo diyenleri....

Back