Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın arkadaşlarımma.s.
sabah yarım saat yürüyüşümü yaptım..az önce de kahvaltımı yaptım..avuş kadar köy ekmeğinin içine bir dilim peynir ve bir parça biber ve 2 zeytin kyup yedim..şimdi de çay içiyorum

sarımsk yutmayı unuttum ben kızlarrÇok üzgünüm çoookeşimin işyerindeyim şu anda..öğleye dogru eve gidip gelicem o zaman yutayım
yumurta yeniline daha hızlı kilo verildiğini ben de duymuştum kızlar ama hergün yumurta yiyince kilo veremem die korkuyorum..en aından bir gün arayla yiyim ben de bundan sonrakafamçokkarıştı

bacım bana 55 kiloya düşecen desinler yine ağızıma alamam mübareği
eskiden kızıma yaptığımda komşulara soydururdum
ona bile zor alıştım
kekte felan yerim ama öbür türlü ıııhh

Günaydın hatunlarrr.

Dün çok yoğundum kızlar.

Hanifem d.günün kutlu olsun canım. Eşinin iş durumunada üzüldüm, inşşallah alır paralarınıda sende rahatlarsın. Ekonomik krizin etkilemediği aile yok maalesef

Pınarcım geçmiş olsun tatlım, bugün nasılsın? Umarım daha iyicesindir.

Kılzar ben işlerimi bitirisem3 gün izin alıp kızmı gezdircem. Cumaya olmayabilirim.
Şahnurcum sana msj. atsam bildirirmisin?

boooooooooooow bengim senin durum vahimmiş kıs:)
yellow valla bende işte azaltsammı diyorum çünkü 6-7 gündür hemen her sabah yiyorum,
bende bi gün durup bigünmü yesem bi süre daha bölemi devam etsem bilmiyorum,
he bide yellow canımcım sarımsağı bir diş tüm yutuyon demi aç karnınamı yutuyorsun sen,
bende duymuştum onu hatta adamın biri her sabah sadece sarımsak yutarak metebozlizmamı hızlandırdım başka diyet falan yapmadım demişti baya kilo vermiştide,
ben pek inanmamıştım ona etkisi varmı tatlım...

şebo hoşgeldin tatlım,
şebo tunalıdan emeğe kadar sendin demi yürüyordum diyen,
ne kadar zamanda yürüyordun canımcım tempon nasıldı,
bide eve gidince yemek yiyormuydun sen...

günaydınlarrrr

kuzucum canım hayırdır sizinde mi iş probleminiz var yoksam direk koca mı? allahtan ben kocadan yana şanslıyım bi sıkıntım yok da bi de düzenli bi işi olsaydı

canım ben de akşama kadar siyah çay içiyom şekersiz ama hiç aklıma gelmedi kabızlık yaptığı bende kronik kabızlık var zaten
şahnurum canımcım eee senin gelişmeleri merak ediyorum aslında ...

jujum valla bel bölgesinde incelme epey bi var kıyafetler falan fark etti ama tartıda çok fazla fark yok haftasonu diyetisyen hesapladı dün yazdım mı bilmiyom gecen hafta hep 1000-1300 cal arası almışım verdiğim 400 gr ne olcak bilmiyom bakalım en azından incelmeyi hissediyom kendimi daha iyi hissediyorum aslında size resim gösterecektim ama makinayı evde unutmuşum

,
yumurtaya gelince karındaki yağları eritmek için protein şartmış canım,

hayal demek yumurta karın inceltiyormuş
aklımda olsun

hanifem demek şadumanın sütlacı gibim olmuş çok güldüm yaaaa

şahnur canımcım hoşgeldin tatlım,
kıs incelmede çok güzel bişey sonuçta bi sürü kilo verip belli etmeyenler var böle en azından ince görünüyoruz oh süper tebrikler canımcım inş tartıyada yansır baya...

şahnur nasılsın güzelim
nasıl gidiyor diyetin
ben de kayınvalideler varken ipin ucunu iyice kaçırmıştım ve resmen bunalıma girmiştim
ama bu hafta iyiyim maşaallah

hayalcim sarımsagı bir küçük diş soyup suyla yutuyorum..canım bana sanki faydalı gibi geldi sarımsak..cuma ile pazartesi arası 1 kilo verdim ve cumartesi spor yapamamıştım..tabi benimki tamamen psikolojik de olabilir..ama bence hepimiz deneyelim zaten zahmetsiz bişiykaydirigubbakcemile3

cuma başladım şebom yürümeye,
cuma günü 45 dk falan yürüdüm burdan sıhıyeye,dün 37 dk da yürüdüm
tunalıya kızılaya hiç girmiyorum malum akşam kalabalık oluyo,
kennedynin sonu benim bura kennedyden yürüyorum,tunalının sonuna yakın bi yere çıkıyo bilirsin lünet eczansei var hani,oraya çıkıyorum ordanda kocatepenin önünde mithatpaşadan sıhıye köprüsünün üstüne gidiyorum,kızılaya tunalıya inersem oyalanırım tempolu yürüyemem mithatpaşada baya hızım düşüyo ister istemez ama milletin sağından solundan geçip gidiyorum:),
bende eve gidince ekmeksiz sebze yiyorum biraz,
mesela dün 5 kaşık ıspanak 5 kaşık yoğurt yedim,(ama seyreltilmiş yoğurt yane sarımsaklı su katılmış,katı değil yane)...
valla ben cuma yürüdüm ilk dedim bacaklarım falan çok ağrır hamlarım ama şükür hiç ağrım falan olmadı bide akşam daha dinç oluyorum,
mesafeyi uzatıp dikimevinemi yürüsem diyorum ama kurtuluş parkı civarı yüzünden düşünüyom bi...

yellow tamam tatlım bende reglim geçsin bi deneyeceğim onu,
dedimya ben duydum onu ama pek olasılık vermemiştim,
dediğim adam müthiş şişmandı sadece onu yaptım dedi erimişti resmen yav etkisi var demekki...

heh yelow sende bendensin,

yürümeye başladım ya hni diyorum ki eve gidincede 50 mekik çekeyim üşeniyorum yav:)
şimdi çıkıyorum ben gelcem geri buradan kuğulu parka kadar yürüyeceğim ordanda geri buraya kahvaltıyı eriteyim bari:)...

kızlar malesef işe geç kaldım saat 10.30 gibi ancak gelebildim işe hala tatil havasıdnayım galiba
geldim koşturmaca derken ancak yazıyorum
okudum ara ara ama özür cevap yazamıyorum
iki gündür ii değilim bir baş dönmesidir gidiyor bende
tansiyonmudur kan şekerim mi düşüyor nedir anlamadım
başım dönip duruyor böle bir an boşlukta hissediyorum kendimi.....

sabah yarım içli köfte yedim vaktim yoktu hazır o vardı attım ağzıma ama ağır oldu ya hala miğdemde yarımda olsa....

öğlen ne yicem bilmiyorum ne çay içmeye ne başka şeye vaktim kalmaıd valla.....

kızlar sormayın bende yürüyüşüme felan başlayım istiyorum ama bende evi toparlamadan başlayamam.... ev darma dağın dün iki parti çamaşaır attım sadece hala da var valla ....

ama spor şart kızlar sıkılaşma ve toparlama için

ya bilmiyorum olmam herhalde
hoş bu aralar korunmuyoruz ama regliden sonra bir hafta hamilelik olmas die biliyorum ben o ara da olduysa oldu ama olmas ya herhalde hiç aklıma bile gelmişyor o şık.... acaba güçsüz mü düştüm diyorum hep kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…