- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #16.661
%100 detoks nasıl canım anlat bakalım bunu bize,grupça bizde bilgilerinden faydalanalım.
selam kızlar nasılsınız?
gidiyor mu kılolar bugun salı cumaya 3 gun kaldı hadi 3 gunu kaçamaksız gecirelim de cuma gunu gulelim
dun akşam benim değişti kayınvalidem cağırdı
bende acıkcası evde yemek hazırlamaya usendim
sehriye corba
etli dolma
sarımsaklı yoğurt ve patlıcan kızartma yedim
1 dilim de ekmek ustelik beyaz
bu hafta 2 . oldu bu benim
2 kılo hedefimden sapıyorum gibi ama enazından 1 kıloyu yakalayacağımı umuyorum.
bugunku menum
kahvaltımı yaptım oğlumu da yedirdim o da yesin spor yapacağım
sabah dom sal beyaz peynir zeytin 2 dilim ekmek cay sekersiz
arada elma yerim
öğlen tavuk kıvırcık salata yoğurt ekmeğimi yemeyeceğim
arada meyve ve tostum var belki tostu da yemem acıkmazsam
akşam zemizotu yogurt ve söğüs salata
gece 2 meyve ve sut
en az 3 lt de su 1 lt içtim bile
sabah tartıya çıktım korkarak .. ve korktuğum gibi ıoldu 77,5 çıktım .. çok moralim bozuk arkadaşlar nolur bana şişlikten dolayı deyin çünkü hiç kaçamağım yok ya kalıcı olursa ya en başa dönmüşsem çok kötüyüm
e hep sen hep sen aklinialirimsmile olmuyo yani...iştahın olmaması güzel bişey ama yemeye yemeye sonra bi patlama yaşamayasın cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
bu sabah 1 dilim kepekli ekmek üzerinde lıgt peynir domates yanında salaralık 2 zeytin ve 2 bardak çay
he hic sevmiyim sizi zor katlaniyorum hepinize :roflol::roflol: ay canim ya su siralar canim bisey istemiyo su 3 hafta gecsin bi an önce istiyom kilo versemde vermesemde gecsin artik
hani bakalim listede ögle ve aksam süt ürünleri niye yogurt yemedim bakim heklava: :roflol:
evet bugünkü menümü yaziyprum
sabah
haslanmis patates
ara
haslanmis patataes
ögle
haslanmis patates
ara
haslanmis patates
aksam
haslanmis patates:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
az önce spormu yaptim ( nivea body )
2 litre suyumu iciyorum
Küstük o zaman bizde sana madem,sen bizi 3 hafta için mi seviyesin yani aşk ola sana bizde kalıcı bir arkadaşlık olarak düşünüyoduk hani seninle beraberliğimizi kader utansın :sinifsinif:
Heyecan var biliyorum ama gelde bizde seni motive edelim sende bizi etki kurtalım şunlardn dimi
Siz zaten bugün beniklava: döve döve bir hal oldunuz gelen vuruyo giden vuruyo yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet bugünkü menümü yaziyprum
sabah
haslanmis patates
ara
haslanmis patataes
ögle
haslanmis patates
ara
haslanmis patates
aksam
haslanmis patates:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
az önce spormu yaptim ( nivea body )
2 litre suyumu iciyorum
:roflol: simdi güldüm ama 3 haftalikmi ,kiz ben yapistim buraya cikacagimda yok 1 senedir burdayim ben :roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html
cnm bende kk da öğrendim sende incele istersen ben 1 ay önce yaptım ve yanılmıyosam 1.5 kilo vermştm
Ceren'den ve pembepanter'den haberi olan varmı arkadaşlar bu sabahta bu kızçeler gelmedi,ne olduki şimdi bu arkadaşlara ceren hastaydı ama pembepanter geçen cumadan beri yok,kimsenin haberi yok mu ne oldu arkadaşlara neden gelmedi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 karnım ağrıda gülmekten bu ne kız böyle okurken içim bir tuhaf oldu bütün gun mü yiyceksin bunları başka bir ek katkı maddesi yok mu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
AMAN ALLAHIMM bilmiyorumkismile akannehir 5 GÜNDE 5 KİLOMUYDU NEYDİ O GALİBA
ohhhh canıma değsin işte gidemez ki gidemez ki ,bizden kurtuluş yok işte canım
şaka makada senin idael kilona ne kadar zaman kaldı canım.
Bizim şebo da yapmış bunu 2009'da şimdi gördüm.Acaba bende yapsam monti amcam kızarmı bunu bana ya,
peki nasıl tadı anlat bakıyım bugun mü başladın
ohhhh canıma değsin işte gidemez ki gidemez ki ,bizden kurtuluş yok işte canım
şaka makada senin idael kilona ne kadar zaman kaldı canım.
Bizim şebo da yapmış bunu 2009'da şimdi gördüm.Acaba bende yapsam monti amcam kızarmı bunu bana ya,
peki nasıl tadı anlat bakıyım bugun mü başladın
cerenden haberim yok ama nisa calsitigi icin gelemiyo her zaman
yok canim bugün böyle
evet canim o
canim tam bilmiyom ya 55 de birakicam yada 50 de vücüdumun sekile girmeisne bagli sempatiksalakcinni
valla tadını ben sevdim ama 2.günden sonra biraz bayıyo ama olsun ben içine kuru reyhan da koyuyorum daha güzel oluyo reyhanın tadı hoşuma gidiyo tavsiye derim...bazıları sarımsak falanda koyuyo ama ben çalıştığım için yapmadım...sarımsaklı daha da güzel olur...tuzsuz oluşu biraz kötü ama napalım tuzlmaz: yasak
hafata bende 5/5 yapıcam
yasemin hergün mönünü eksiksiz yazıyosun haftaya benim için örnek olucak bu ona göre
saol canım
hadi bakalım canım inş.hedefine ulaşırsın kısa zamanda ama şimdi senin boy kaç
.
1.61 canim
İşim vardı yoktum ne çok yazmışsını< şekerler.
Banu bozmadıysan hiç korkma, sen şimdi günde 1 kez y.çay, 1 kez form çay ,1 kez de zahter(kekik) çayı iç. Sana yazarkende düşündüm ben niye içmiyorum diyo acayip su attırıyor. Reglinde fazla oluyormuş zaten 1,5 -2 kg normalden fazla çıkablirsin.. Sakın moralini bozma Cuma Cumartesi eksiye bile geçersin. Bir tavsiyede akşam yürüyüş yap birkaç gün.
Bne o 2 günlük detoksu yaptım. Hiç zorlanmadım. Hazır ayrandan yaptığım için çok tuzzssuz da değil, fakat sadece 700 gr verdim ve hemen geri aldım. Ama başarılı sonuç alanlar vardı. Vucudu çok yoran bir diyet olmadığı için denenebilir bence.
gunaydın kızlar hasta oldugum ıcın bugun bıraz gec gırdım topıge kusura bakmayın.işe dahi gidemedim.bugun menumu yazayım hemen.
sandoloz+sirkeli su
sabah:-1 dılım ekmek
-maydonoz,tere
-peynır
-salatalık
domates
ara :adaçayı,su
öğle :-tavuk çorbası
-bamya yemeği
-salata
ara :yeşilçay,kuru kayısı
akşam:-tavuklu salata
-haşlanmış patates
-yoğurt
yatmadan önce 1 adet elma
gunde 2,5 litre suopuyorumnanaktan
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine menünde gayet güzel afiyet olsun tatlım...Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?