Günaydın kızlar.
Ya ben mide için günde 2500 mg antibiyotik kullnamaya başladım cuma günü. Fundanın dediği aklıma geldi antibit. ödem yapıyor mu?
Hafta sonu çok kaçırmamama rağmen dün akşam 65 dk yürümeme rağmen hergünü biraz daha alarak geçiriyorum.
Yorumlarını bekliyorum.
Geçmiş olsun canım benim bildiğim antibiyotikler vucutta su topluyor ve ödem yapıyor.Annemden biliyorum bende,senin şu aşama günlük en az 2-2.5lt su içmen lazım ki vucudun ödemedi atsın ayrıca ödem attırıcı çaylar var mesela yeşil çay içebilirsin bu arada menün yok canım göremedim kaçamak mı yaptık yoksa
klava:
menun guzel hayatım ama snkı ogle yemegınde bıraz hafıfe kacmıssın gıbı geldı
lmaz:
evet mafoldumben biliyorum tatlım ama canım hiç istemedi işte birşey
bugünkü menumu hemen yazayım arkadaşlar
sandoloz+sirkeli su
sabah :
-ada çayı (limonlu)
-peynir,zeytin,salatalık
-yarım simit
ara :yeşilçay,adaçayı
öğle :
-ızgara tavuk
-brokoli salatası
-maydonoz
ara:kuru kayısı,yeşilçay
akşam :
-1 dilim ekmek
-zeytinyağlı pırasa
-yoğurt
yatmadan önce:1 adet portakal
su:2,5 litre
cok hasta oldugum ıcın bugun adacayına agırlık verdım arkadaslar ınsallah bugun bunları yemeye calısıcam.bogazım cok agrıyor yemede gucluk cekıyorum.:çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook
Sen bu menü işini çok güzel kaptın ve yürütüyorsun canım,emekler boşa gitmedi çok seviniyorum.Boğaz ağrısı için ıhlamurda içersen boğazın yumuşar canım,onuda araya ekle istersen.
canım şimdi nasıl oldun boğazın hala ağrıyor mu ?
hafta sonu olmasına rağmen hiç kaçamak yok süpersin valla ama öğlen yemeği göremedim çağlayancım lmaz: cnm çok geçmiş olsun menün yine her zmanki gibi harika :lepi:
Saol tatlım tartıda göreceğiz inş.bunun nimetlerini Şeniz
şEKER ÖĞLENİN ARA ÖĞÜN BİLE OLMADIĞININ FARKINDASINDIR :=) kaydirigubbakcemile
HAFTASONU UZUN YÜRÜYÜÜŞLERE BAŞLADIN MI BAKALIM?
Yürüyüş değilde koşu gibi bir takım karışıklıklar yaptım ay çok komikti valla halim
öğlen konusunda nedesiniz haklısınız ama acıkmayınca onuda ekliyim bari dedim şakkıdı
bugünkü menüm
sabah
sandaloz+elma sirkeli su
1 kk peynir
5 çeri domates
5 zeytin
2 dilim kepek ekmek
ayran
ara
elma
öğlen
z.yağlı barbunya pilaki
salata
ekmek yok
ara
elma
akşam
1 kase mercimek çorbası
patates salatası
ekmek yok
ara
mate çayı
spor
6 km hızlı tempo yürüyüş + koşu
50 mekik
su 2lt
alkisalkisalkisalkisalkisalkis tek kelime söylemiyorum canım sana
gunaydın herkese...
ben de kahvaltımı etim bebişime corba yaptım uyuttum geldim bugun cok utum var onları yapacağım kayınvalidem gelirse de bebeği bırakıp yuruyuse gideceğim insallah
neler yedim
2 dilim tam bugday ekmeği
2 domates
2 salatalık
2 kk beyaz peynir
4 zeytin
neler yiyeceğim?
arada meyvem var ananasım var ondan yiyeceğim 2 dilim
öğlen de tavuk yagsız tavada yoğur 1 dilim ekmek ve salatam var
arada 1 elma yerim
2dilim ekmekle peynirim de var
aksama pazı söğüs salata yoğurt ve 1 dilim ekmek
gece ananas ve 1 bardak light sutum var
simdiden 1,5 lt su içtim birde
Menün güzel canım,afiyet olsun dr'la ne sıklıkta görüşüyorsun
belirli haftalar dahilinde mi değiştiriyorsun listeni
canım 2500 mg çok fazla değil mi? valla ben ne zaman antibiyotik kullansam kilomu etkiler ve çoğunun prospektüsünde yazıyor yan etkilerinde ödem yapar diye bi oku istersen
süper canım
arzu senin de menün güzel canım dediğin gibi hareketi artırırsan tıkır tıkır gidecek kilolar
benim dünkü menüm de şöyle (cumartesi biraz bozdum yazmıyorumeyvahedigeldismile)
sabah
kalkınca kuru kayısı ile elma sirkeli su
t.b. ekmeği aknaz peyniri söğüş domates biber salatalık
öğleye spagetti peynirli yine söğüş ve yoğurt
akşam taze fasulye yoğurt söğüş ve maydonoz
gece aklıma geldi aaa dedim ben bugün hiç tatlı yemedim canım da çekmedi eme iki incir yedim
yatmadan yine elma sirkeli su:içelim:
Kız neden yazmıyorsun cumartesi menünü montiye ihanet ettin dimi seni aeben ablama söyliycem,yaz bakalımda görelim neler yedin
klava: geliyor yoksa ona göre kaçamak yok....
slm kızlar
size birşey danışmak istiyorum.
cuma günü çağlayanımla yemek düzeni hakkında konuşmuştuk.şimdi şöyle oluyor.
eşim vardiyalı çalışıyor ve benim yemek düzenimde mecburen ona uyuyor.
yani bugün olduğu gibi daha kahvaltı sofrasından yeni kalktık sayılır.hal böyle olunca bütün öğünlerim kayıyor.bir kaç kere erken kalkmayı denemiştim.önce kahvaltı edeyim diye ama onu başaramamıştım.nasıl beslenmeliyim.hanig öğünü atlayayım ben şimdi?bu haftadan çok umutluyum kendimce
Canım,sen iste menünü kendi saat çerçevesinde ayarlarız merak etme.
bugünki menüm
kahvaltı 2 dilim kızarmış ekmek kk kadar beyaz peynir,2 zeytin,yarım domates bir bardak şekersiz çay
öğle domates çorbası biraz makarna
ara bir bardak meyve suyu
akşam mercimek çorbası,bir küçük zeytinyağlı enginar,pilav,salata
2 lt su,2 fincan yeşil çay
bu düzeni bugünden itibaren gerçekleştiriyorum...
Menün güzel canım ama yukarda demişsin ya saatleri ayarlayamıyorum diye işte
eşinin akşam gelmeyeceği saatlerde sen erkenden akşama yemeğini yersin ceren dediği gibi en geç 7 olur.bu zamanda sen kahvaltını öğle yaptığın için sadece bir ara öğün yaparak akşam yemeğini yersin yada 2 ara öğün yaparsın ara öğünden kaçtımda meyve yoğurt,salatalık gibi hafif şeylerden olabilir canım.sengözlerimebaksanab
saol hayatım.menun duzelmeye baslamış ama kahvaltını yenı yaptıysan ogle yemegın ne zaman yıyeceksın ogle yemegını aksam ustu gıbı yersen aksam yemegın bu sefer cok gec bır saate kayıyor.aksam yemegıde ne kadar gec yenırse o kadar zararlı tatlım.aksam yemegını en gec 7 ye kadar yemen lazım canım benım.eşine uymak ıstıyorsan eger bıraz erken kalkıp kahvaltını yapıp esın geldıgınde ona uyum saglamak ıcın ara ogunde yemen gerekenlerı yersın tatlım.hafıf seyler takılırsın yanı.ama caglayanında fıkrını al derım ben canım benım.opuyorumnanaktan
Cerenin sözlerinede katılıyorum aynı şekilde kaydirigubbakcemile5
SELAM KIZLAR
arda 2 ilim ananas edim
oglen de 2 tavuk parcası 1 tatlı kasık zeytinyag ile kıvırcık soğan salata yarım kase yoğurt
simdi arada gene meyvem var
suyum 3 lt oldu ama daha sporumu yapamadım
Afiyet olsun canım