• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu hafta kizlar hic katki saglayamadim ya bende biraz vermis olsaydim belki biz birinci olurduk öyle degilmi ama neyse bunada sükür haftaya veririz bizde degilmi

ben kendime bir hedef koydum kızlar şu aralar bu cüsseye hiçbirşey almadım ve inat ettim almıyorum..
her kilo başına kumbarama 20 lira atıcam 65 in altına düştüğümde üstüme başıma birşeyler almaya başlıcam 65 e kadar böyle devam edecek...
65 e düştükten sonra hedefi büyütcem her kilo başına daha büyük ödüller koyucam

kuzu canım çok güzel fikir yaa tuttum ben bu işi

kizlar kusura bakmayin ya bu günhic yazamadim sonra gelir uzun uzun yazarim benim kiz rahatsiz gecede uyumadim dogru düzgün ateslendi onu ciin aksama dogru yazarim artikim hepinizi öpyüom canlarim

canım nasıl ufaklık yaa kıyamam allahım geçmiş olsun allah sana sabır versin zor bebeler hastalanınca

kızlarr hadi bakalım 2. olmuşuz tebrik ederiz arkadaşlarr

o kolaları çikolata cips ve dondurmaları ötürdüğün arado olabilir izmirim ba...:)

sonumuzu düşünmeden kendimizi yemeğe verdiğimiz için canım benim

aaah aaaaaaaaaaaaah...
bilsem yermiydim o dondurmaları çikolataları cipsleri:oklava:
ya o deilde sizdede olurmuydu bilmiyorum ama... mesela bana abim "yeme kızım gittikçe şişiyon" derdi bir kızardım bir kızardım, inadımdan daha bir hırsla yerdim..
ona kızıp yedimde başım göğe erdi sanki cıkcıkcık:kızgın:

herkeşler gitmiş.. kaldım tek başımaaa...
yavaştan yavaştan bende gidem gariii...
iyi akşamlar dicem ama kimse yokki kime diyemkaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar arkadaşlar iyi hafta sonları hepimizekaydirigubbakcemile4
akşam menüm

1 dilim kepek ekmek
1 kase ezogelin çorba
yagsız marul salata ve 7 tane hamsi cik

günaydııııııııııııııınlar.. mutlu sabahlaaar...
bu sabah 30dk yürüdüm işe gelirken.
kahvaltıdada kaşarlı tost 1fincanda süt içtim..

günaydın fıstıklarhihoyyyt
simiryna burdamısın canım..hoşgeldin ..nasılsın?
ben nöbetten geldim ve 1 dilim kepek ekmkeli kahvaltımı yaptım
şimdi de çay içiyorumm ..gel çay içelim:içelim:
az sonra eve gidip yürüyüşümü yapıcam...45 dakika yürümeyi düşünüyorum

kızlar tebrik ediyorum derecemizi
ben kilo aldığımı belirtmiştim
ama söylememiştim
kayınvalidemler gitti bugün
pazartesi yeniden toparlayabilirim sanırım ama
jujum gelince bi okusun bakim yazdıklarımı belki de diskalifiye olacağım bakalım
pazartesi duruma

iyiym canım sen nasılsın???
ooof çayı boşverde... canım nasıl kahve istiyor, nasıl kahve istiyor anlatmamkaydirigubbakcemile3
sen sana zahmet şöleee en sadesinde bol köpüklü bir kahve yaparmısın:jeyyar:

simiryna canım kahve yaparım ama şekersiz yaparım ona göresırnaşık şey
canım sen kaç kilosun su anda ve kaça düşmek istiyorsun?
kilo cizelgesi hazırlayalım sana..çizelgeyi küçük rakamalara çekmek çok zevklikaydirigubbakcemile2

walla çok iyi olur.. ben yaptım aslında linkinide kopyaladımda yapıştırcak yer bulamadımkaydirigubbakcemile3
şuan 77 kiloyum düşmek istediğim kiloda 50..
boy 1,60 olunca en ideali 50 oluyo tabi:))

canım KULLANICI PANELİNİ tıkla,ordan profil düzenleyi tıkla soldan en altta kilo çizelgesi var oraya yapıştır değişiklikleri kaydet de kaydirigubbakcemile5

nöbetçii kızlarrrselammmm

dün çok işim vardıı uğrayamadımmm...ammada döktürmüşsünüz yarım saattir okuyorum walla...

yellovvv kız tebriklerrr...bende birazdan temizliğime başlıcammmsonrasında stepimi yapıcammm hava çok soğukk walla bi yere çıkamıcammm zatiii evde yapılacak bir sürü iş beni bekliyooo

izmirlimmm sen nasılsınnn

ben saat 11 de 1 tane uzun sand.ekmeğine ttost yedim ama içine 5 tane incecik kesilmiş sucuk koydumm...1 bardakda meyve suyu içtimmm

Back