kız benimm adamda aynıı senninki gibii hiçç kilolusun demezz dese keşkee..zayıfladın ip gibi oldun diyo bana...benim kocanın bi arkadaşı var onun eşi kızcağız hırpalıyo kendini kiloluda değil halbuki 60-62 var yok kocam çok kızıyo bana diyoo adam çöp gibi karıyada dermiş bi yerinde fazlalık olmasın hiç sevmiyo kilolu ...öyle kocam olsa kafasını kırardım heralde öle de olmasın ama dimiii
yaparsın valla hayal gözlüm sen a.sanneciğini de kendinle bir zayıfla ne güsel...anne kız yürüyüşe çıkanlar çok hoşuma gidiyor benim:asigim:
Özge doğurmamıştı r dimi? Ne zamandır yok oda.
Hanife ablanın aldığı kg. kaçı gitti? Sen sizin aileye göre baya bir manken gibi hatunsun:)
nurr biraz pahalı bi ödül olmuş herkes genelde çikolata 1 dilim pasta v.s ödüllendiriyooo.....hadi bakalımmm boyatınca resmini çekip eklersinnntatlı arkadaşlarım ben bu arada az önce marketten not defteri aldım günlük tutucam diet adına yaptıklarıma dair...yapacaklarımı paylaşmak istiyorum sizle
günde 1 şişe maden suyu içilecek
sabahları bir sarımsak yutulacak
3 defa yeşil içilecek
adaçayı...ıhlamur..papatya çayı tüketilecek(şekersiz)
2.5 litre su içilecek
yatmadan önce elma sirkeli su içilecek
yürüyüş aksatılmayacak
3 ana 3 ara öğün yapılacak
haftada bir kez tartılınacak
her beş kiloda kendisine öül verilecek...mesela 65 e düşünce saçlarımı boyatıcam:dance:
çok sağol canımm bu kaçıncııı inşallah bu kez olur...esmeralda canım anneler işte evlatlara nazlanıyorlar...anca nazları evlatlara geçer değil mi...sonuna kadar ilgilenmek lazım annemiz babalarımızla...umarım bu sefer başarılı olur canım annecikkaydirigubbakcemile5
kardeşimm dii canımm 132 kiloyla gitti doğuma 106 oldu sıkı bi biçimde devam ediyoo hiç bozmadı diyetii ayın 5. Tam bir ay olacak doğuralı....özge doğurmamıştı r dimi? Ne zamandır yok oda.
Hanife ablanın aldığı kg. Kaçı gitti? Sen sizin aileye göre baya bir manken gibi hatunsun:)
afern walla anana manken gibi olmuş ....selam kizlar ben geldim iyi kaynatmisiniz
hanifecim bencede annen istemezse olmaz canim benim önce onun istemesi lazim anam benim anam da kiloluydu kari 95 felan vardi bi azim etti bizim akrep gelinin sayesinde diyetisyene gitti geline inat 30 kilo verdi valla bu yaz gittigimde tig gibiydi kari tabikide onlar icin daha iyi bacak agrilari oluyo hareketler kisitlaniyo en iyisi vermeleri bencede
hoş geldinn canım yaaaa....habersiz bırakma bizii merak ediyoruz...son haftalarda geçmek bilmezz...ammma kızlar erken geliyo söyliyimm bizimkide 2 hafta erken geldi...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yok canım doğurmadım 3 hafta daha dursun benceyerimseniben ama bizimkiler yani mart anneleri doğurmaya başladı tabi hepimizi heyecan sardı..artık çok aktif değilim..çoğu zaman açıp ekrana bakıp bakaıp kapatıyorum..yorum yazasım gelmiyor fazla...
Hepiniz iyisiniz değilmi şekerler..yarın güzel sonuçlar alırsınız inş...şenizşeniz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yok canım doğurmadım 3 hafta daha dursun benceyerimseniben ama bizimkiler yani mart anneleri doğurmaya başladı tabi hepimizi heyecan sardı..artık çok aktif değilim..çoğu zaman açıp ekrana bakıp bakaıp kapatıyorum..yorum yazasım gelmiyor fazla...
hepiniz iyisiniz değilmi şekerler..yarın güzel sonuçlar alırsınız inş...ŞenizŞeniz
selam kizlar ben geldim iyi kaynatmisiniz
hanifecim bencede annen istemezse olmaz canim benim önce onun istemesi lazim anam benim anam da kiloluydu kari 95 felan vardi bi azim etti bizim akrep gelinin sayesinde diyetisyene gitti geline inat 30 kilo verdi valla bu yaz gittigimde tig gibiydi kari tabikide onlar icin daha iyi bacak agrilari oluyo hareketler kisitlaniyo en iyisi vermeleri bencede
kuzucum bu disler icin kolyeler var onlardfsan taksana canim benim carfurda var mesela bebek reyonundaq yanlis hatirlamiyorsam benim kizda var cok sükür agrisiz cikardi disleri halada takiyorum valla cok iyi bulursan dene canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?