Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tatlı arkadaşlarım ben bu arada az önce marketten not defteri aldım günlük tutucam diet adına yaptıklarıma dair...yapacaklarımı paylaşmak istiyorum sizle
günde 1 şişe maden suyu içilecek
sabahları bir sarımsak yutulacak
3 defa yeşil içilecek
adaçayı...ıhlamur..papatya çayı tüketilecek(şekersiz)
2.5 litre su içilecek
yatmadan önce elma sirkeli su içilecek
yürüyüş aksatılmayacak
3 ana 3 ara öğün yapılacak
haftada bir kez tartılınacak
her beş kiloda kendisine öül verilecek...mesela 65 e düşünce saçlarımı boyatıcam:dance:

canım dediğin gibi ben de istemem öle koca valla...o da insanın psikolojisiini bozar...her seyi kafasına takar insan valla...ama uyarmayınca da insan farkedemiyo sanki kilo aldıgını...önemli olan söyleniş biçimi demi canım

yaparsın valla hayal gözlüm sen a.sanneciğini de kendinle bir zayıfla ne güsel...anne kız yürüyüşe çıkanlar çok hoşuma gidiyor benim:asigim:

ahh nurum vakit olsada gezsek keşkee benim anamda bayılır yürüyüşe...

bu gün ne olur diyoo yakın bi hastane var burda ordan gün al bana baltalimanı çok uzak gidemiyorum diyo yakın yere gidip gelirim...tabii yüzü yok 3.sefer gitmeye dün tartık ablamla bi alem kadın bi don bi tişört tartılıyo anne eteğin kalsın diyorum olmaz yarım kilo gelir diyoo ne yarım kilosu etek ince basma etek ne gelcek kii...tabii tartıya çıktı 2 kilo fazlaa 113 çıktıı...ablam dedikii tabii bu gün misafirlerle bi dünya patates salatası yedi dedii annem diyo ekmek yemedim senin gibi..ablam diyo ben ekmek yedim ama 1 tabak yedim sen 2 tabak yedinn allahımmm girdiler birbirlerine...dedmmmm gırtlağınız tıkansın çatlayana kadar yiyin.....bu gün aradı işimi anam aldın mı gün diye salıya alıcam doluymuş dedim sevindi yineeesengözlerimebaksanab

fundacım ii akşamlar sabah erken hemi guzum :),
kıslar mesaj çeken sayısı 8 oldu,
bi arkadaş sağolsun arkadaşlarının telefonlarındanda yollamış süper oldu...

esmeralda canım anneler işte evlatlara nazlanıyorlar...anca nazları evlatlara geçer değil mi...sonuna kadar ilgilenmek lazım annemiz babalarımızla...umarım bu sefer başarılı olur canım annecikkaydirigubbakcemile5

Özge doğurmamıştı r dimi? Ne zamandır yok oda.

Hanife ablanın aldığı kg. kaçı gitti? Sen sizin aileye göre baya bir manken gibi hatunsun:)

selam kizlar ben geldim iyi kaynatmisiniz

hanifecim bencede annen istemezse olmaz canim benim önce onun istemesi lazim anam benim anam da kiloluydu kari 95 felan vardi bi azim etti bizim akrep gelinin sayesinde diyetisyene gitti geline inat 30 kilo verdi valla bu yaz gittigimde tig gibiydi kari tabikide onlar icin daha iyi bacak agrilari oluyo hareketler kisitlaniyo en iyisi vermeleri bencede

kuzucum bu disler icin kolyeler var onlardfsan taksana canim benim carfurda var mesela bebek reyonundaq yanlis hatirlamiyorsam benim kizda var cok sükür agrisiz cikardi disleri halada takiyorum valla cok iyi bulursan dene canim benim

Özge doğurmamıştı r dimi? Ne zamandır yok oda.

Hanife ablanın aldığı kg. kaçı gitti? Sen sizin aileye göre baya bir manken gibi hatunsun:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yok canım doğurmadım 3 hafta daha dursun benceyerimseniben ama bizimkiler yani mart anneleri doğurmaya başladı tabi hepimizi heyecan sardı..artık çok aktif değilim..çoğu zaman açıp ekrana bakıp bakaıp kapatıyorum..yorum yazasım gelmiyor fazla...
hepiniz iyisiniz değilmi şekerler..yarın güzel sonuçlar alırsınız inş...ŞenizŞeniz

nurr biraz pahalı bi ödül olmuş herkes genelde çikolata 1 dilim pasta v.s ödüllendiriyooo.....hadi bakalımmm boyatınca resmini çekip eklersinnn
çok sağol canımm bu kaçıncııı inşallah bu kez olur...
özge doğurmamıştı r dimi? Ne zamandır yok oda.

Hanife ablanın aldığı kg. Kaçı gitti? Sen sizin aileye göre baya bir manken gibi hatunsun:)
kardeşimm dii canımm 132 kiloyla gitti doğuma 106 oldu sıkı bi biçimde devam ediyoo hiç bozmadı diyetii ayın 5. Tam bir ay olacak doğuralı....
Walla şebocumm parmakla gösteriliyorum sormaa ailedeee kıskanıyle beni amma ne yapımmm boğaınızı tutun sizde zayıflayın diyorum ama dinleyen kimmmm
afern walla anana manken gibi olmuş ....
hoş geldinn canım yaaaa....habersiz bırakma bizii merak ediyoruz...son haftalarda geçmek bilmezz...ammma kızlar erken geliyo söyliyimm bizimkide 2 hafta erken geldi...

Canım burcudanda haber yokk...sende ispiyonlamıyonnn yoksam sıkı sıkı devam mı ediyo...

sen kendine dikkat ette hayirlisiyla dogar insallah valla farketmiyo aslinda kizi erkegi benim kide kiz ama tam dokuz ay 10 günü tamamladi bizim cadi cikmak istemedi artikim son hastaneye gidecegim orda kontrol edecekler sancim felan olmazsa suni sanci vereceklerdi tamda gidecegimiz gece ben sancilandim benim kiz geldi bizim herifte sabahci saat 3 bucukta onu kaldiriyom ise gidiyodu normalde 3 gibi sancim basladi dedim herife kalk oda saniyoki vakit geldi ise gitmek icin yok dedim hadi sancim basladi kalktik iste hastaneye gittik dörtten sonra sancilar cok siklasti ben banyoya felan girdim ist ehemsire küvete koydu beni rahatlayim diye suyun icinde sonra ciktim ben dayanamiyom valla görseniz sancidan ama sonunda saat 6 yi 10 geciyodu bizimkiz geldi valla doktor felanda yoktu hemsire vardi sadece filipinliydi oda ondan heralde bizim kizin gözleri biraz cekik dogurduk gitti onun icin özgecim sen hic düsünme dikkat et kendine zamani gelince cikiyolar kendileri ben bide o aksama kadar hic bisey hissetmiyodum ne sanci ne agri hic biseyim yoktu birdan oldu suyumla beraber dogdu en güzeli sen onun icin düsünme merak etme rabbimin izniyle dogumun kolay gecer insallah

hanifem senin akrdesin netmis kiz öle anam nekadr kilo almis ooo öyle ben doguma 75 kiloyla gitmistim 58 kiloyla hamile kallmistim senin kardesin bayagi bi kilo almis masalllah umarim cabuk verir dikkat edinde sizde hemen verdirin sizin desteginizle daha cabuk verira.s.

ya ahleyar ilk defa senden duyuyorum hafta sonu bir araştırayım bakalım nasıl bir şey acaba?

hayaaaat seviince güzeeeel... sevince tatlı günler...
bir kuşu kelebeği bir taşı sevin yeterrr..
laylay laylaaaylaaalaalaykaydirigubbakcemile2:sm_cool:

günaydıııın güzelleeeeeeeeeeeeeeeeer...

kilo bildirimimi yapayım maalesef kilo veremedim.
Ama aldım da demiyorum çok şükür.....
72,5

ay yaa çok bişi değilkii..
ama seviniyorum işte.. 1kilo vermişim..
yaaa görmeniz lazımdı eczanedeki kız dalga geçti benimleeekaydirigubbakcemile3
yani kötü anlamda değil böle 1 kilo vermiş görünce ben kendimi "ay inanamıyorum yaşasın" diye naraları atarken kızda şaşırdı tabi garibim..
kendisi çıta gibi olduğundan kilo vermenin ne demek olduğunu bilmiyor tabi:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…