• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

arkadaşlar hadi toplaşın gelin de yeşil çay içelim beraberkaydirigubbakcemile5
ama yanında kurabiye kek filan vermemlülülülülülü

kuzuzucum iyi akşamlar...
bende yürüyüşe gidiyorum arkadaşlar...şimdi 40 dak yürüyeyim akşama da 30 dak daha eklemek istiyorum

sonra da yemek hazırlıcam
öptüm hepinisi

bencede bitseydi bi eve gitseydim bi,
dün akşam giderken bindiğim otobüs yandı,
az daha zorlasa herif alev alacaktı yav,
nerde hurda var veriyolar piyasaya yeniler yatıyo...

bencede bitseydi bi eve gitseydim bi,
dün akşam giderken bindiğim otobüs yandı,
az daha zorlasa herif alev alacaktı yav,
nerde hurda var veriyolar piyasaya yeniler yatıyo...

anammm kız naptın otobüseeee siteyi yaktığn yetmedi otobüsü demi

hep diyorum sıcaksın şeker sıcaksın

sorma valla akrep milletin akşam otobüsten bi inmesi vardı ki,
ya akşam sinir oldum ama varya bomboş otobüsler gidiyo biride durup bir otobüs yolcuyu almıyo noktaya gidiyolarmış mesai bitmiş falan...

duyarsızlığın böylesi işte neyse canım verilmiş sadakan varmış bununla geçmiş olsun şeker

hayal gözlüm çok geçmiş olsun..ALLAH korumuş..akrep e katılıyorum senin sıcaklıgının etkisi olabilir bundaa.s.

esmerim valla ben hemde maynak gibi yiyodum :roflol:,
küçükte bazıları dilimde küçük yapıyo baklavayı keserken küçük kesiyo belki öledir canım...
e sen ne zaman mezun olcen esmer...
WALLA BENDE BU GIRTLAK VARKEN BEN ZOR OLURUMMM...ŞU SIRALAR TAM OMİLİ GIRTLAK YEME DÖNEMİNDEYİMMM TUTUYORUM KENDİMİİ TUTMASAM NELER OLUR Bİ BİLSENİZ....
arkadaşlar evet baklavanın küçüğü de oluyo..böle minik karecik.lülülülülülü.ama hepsi de uzak olsun bizlerden
bu arada 1 tane ya da 2 tane yiyebilirim en fazla demişsiniz canlarım..sanırım uzun süre dengeli beslenince mide küçülüyor değil mi? o yüzden mi? ben bi oturuşta 4. 5 tane yerim yesemkaydirigubbakcemile
YOK YELLOW BENDE O YOK İŞTE MİDE KÜÇÜLMESİ DİYE BİŞİİ 1 SENE OLDU BURDAYIM YESEM WALLA 2 TABAK SEVDİĞİM YEMEKTEN OTURUR YERİMM...ŞERBETLİ TATLILARI ÇOK SEVMEDİĞİM İÇİN YEMİYORUMM YALNIŞ ANLAŞILMASINN YOKSA MİDEM KÜÇÜK DEĞİL BENİM...

BİZİM MERESİMİZ VARDI HA BAK O MİSAL ÖĞÜNDE ÇORBA YOĞURT YERDİİ KIZLAR MİDEM ALMIYOO KÜÇÜLDÜ FALAN DERDİİ GELDİ MEZUN OLDU GİTTİ BEN YİNE BURDAYIMMMkaydirigubbakcemile

ya ben hayali merak ettim eve sağ salim gittimi bu kız..
hayaaal ankara sağlam duruyor dimiiiii

arkadaşlarımm...yaprak dökümü bitince 40 dakika yürüyüşümü yaptım..sözde akşam zeri yapıcaktım üşengeçlik işte...az önce de bir bardak suya elma sirkeli suyumu içtim...yatmadan önce sirkeli su içip faydasını görenler var bunu da deneyelim bakalım
bu arada bugün bir kişi daha beni mor etti...hamilemisin diye bir sürü zırvaladı...hamile kalınca kamuoyu açıklaması yapıcam:1closedeyes:
bir de eşim bana her akşam telkinler veriyor zayıflama konusunda destek oluyor bana eski 50 kg hallerimde giydiğim bir kot kapriyi denedim ve ayakbileğimden yukarı çıkmadı ve şokk oldum bu kadar şişmanladığımı cidden bilmiyordum..farkında diildim bu kadar oldugununsenağlamatekrar onun içine girebilirmiyim acaba yaaa:1shok:

herkese günaydın
4, takım cıtırları nasılsınız bakem yerimseniben

hayal sende de ne ateş varmıs kaydirigubbakcemile3

Back